čvsto odlučila

Mila Kunis ne želi više dece: Evo zbog čega je donela tu odluku! (FOTO)

"Ja ću imati samo dva deteta", istakla je Kunis jednom prilikom

Vip roditelji
Autor:
Mila Kunis ne želi više dece: Evo zbog čega je donela tu odluku! (FOTO)
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Pitanje koje se svaki roditelj pita u jednom trenutku. Jesmo li gotovi? Želim li još dece? Da li je ova porodica potpuna? To je teško pitanje za mnoge, ali kada znate - jednostavno znate, kada se radi o glumici Mili Kunis.

34-godišnja popularna glumica je nedavno otkrila da su ona i muž Ešton Kučer "kompletirali" svoju porodicu. Kunis kaže da trogodišnja ćerkica Vajat i 11-mesečni sin Dmitri neće imati više braće i sestara. "Ja ću imati samo dva deteta", Kunis je istakla, napominjući da ona misli da roditeljstvo postaje teže kada su deca brojnija od odraslih.

Hvalili se da će decu odgajati kao sirotinja: Šta su kupili Mila Kunis i Ešton Kučer! (FOTO)

foto: Profimedia

"Upravo sada smo dobro. Jedna ruka, jedna ruka. Jedno oko, jedno oko. Dvoje dece, kaže ona. "Ali čula sam da je prelazak sa dva na tri veliki skok." (Prema mnogim drugim mama, ona je u pravu). Kunis je ranije otvoreno govorila o izazovima sa kojima se suočava u balansiranju karijere i porodice, i kaže da je dvoje dece savršena brojka za njenu porodicu. Kunis i Kučer su zastali tamo gde i većina Amerikanaca: Prosečan broj dece po američkoj porodici je 2.01.

Dva mogu biti pravi broj za Kunis i Kučera, ali za druge porodice, magični broj može biti tri, četiri ili sedam. To je lični izbor, a neki ljudi znaju koliko žele pre nego što se deca čak i rode, dok drugi to odlučuju "usput". Bez obzira da li ste odlučili da imate dvoje dece ili 10, znaćete kada treba da prestanete ako možete da odgovorite sa "DA" na pitanje "da li je moja porodica potpuna"?

Znajući da je vaša porodica potpuna definitivno je nešto što treba slaviti!

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs