Pogledajte

Od prodavačice u Gučiju do fatalne zavodnice: Devojka Kristijana Ronalda potpuno promenila izgled! (FOTO)

Sve to čini se Heorhini ni najmanje ne smeta, pa je tako nedavno priznala kako je rođenje ćerke Alane Martine dodatno učvrstilo njihovu vezu

Vip priča
Autor:
Od prodavačice u Gučiju do fatalne zavodnice: Devojka Kristijana Ronalda potpuno promenila izgled! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na svom Instagram profilu, u trenutku kada njen dečko i otac njene ćerke Alane Martine, fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo prolazi najteže trenutke zbog optužbi da je pre devet godina silovao Amerikanku Katrin Majorga, atraktivna Heorhina Rodrigez otkrila je svoj novi imidž.

Iako je ceo svet, budući da je partnerka i majka deteta slavnog Kristijana Ronalda, zna kao atraktivnu crnkinju, 23-godišnja Heorhina Rodrigez iznenadila je sve proteklog vikenda, objavivši na svom Instagram profilu fotografiju uz koju je napisala: "Poludela sam...postala sam plavuša".

Najpoznatiji fudbaler na svetu optužen za silovanje: Žrtvi platio da bi ćutala!? (FOTO)

I zaista, njena duga crna kosa ofarbana je u platinasto plavo i uz to je obukla crne lakovane PVC pantalone i crnu usku majicu. Baš kao i crna, i plava kosa joj dobro stoji, a verovatno se sviđa i njenom dečku, fudbaleru Ronaldu, koji je poslednjih nedelja u teškim problemima.

Ovo je najpopularnija porodična fotografija koju je Kristijano Ronaldo ikada objavio! (FOTO)

Sve to čini se Heorhini ni najmanje ne smeta, pa je tako nedavno priznala kako je rođenje ćerke Alane Martine dodatno učvrstilo njihovu vezu.

"Uz njega sam pronašla ljubav. Imamo prelepu vezu i kada sam pored njega, imam sve. Osećam se voljeno, a ljubav pobeđuje sve", izjavila je.

Ronaldo postideo svet: Smatraju ga uobraženim, ali malo koji fudbaler ovo radi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs