USPEH!

Odrasla u Novom Sadu, ima 18 godina, za njom luduju svetske zvezde: Upoznajte Mariju Žeželj! (FOTO)

Tako mlada, a već je svetski poznata

Vip priča
11:51h Autor:
Odrasla u Novom Sadu, ima 18 godina, za njom luduju svetske zvezde: Upoznajte Mariju Žeželj! (FOTO)
Marija Žeželj, Foto: Printscreen Youtube / MarijaVEVO

Lepotica Marija Žeželj na Instagramu broji više od 628 hiljada pratioca, ima nekoliko snimljenih pesama za koje ima i video spotove i nosi status jedne od najjačih balkanskih influenserki, a tek joj je 18 godina. Za ovom mladom i talentovanom devojkom poludeli su mladi i stari širom sveta, kao i regionalna publika čija je apsolutna miljenica.

Prvo je počela da snima videe koje je objavljivala na YouTube kanalu, potom je započela manekensku karijeru u Srbiji, a sada se bacila i u pevačke vode.

Njene pjesme All The Girls, Dance Like Nobody's Watching i Louder Than A Drum pravi su hitovi među mlađom populacijom, a njezina velika obožavateljica je i sama Severina koja ju je javno pohvalila, rekavši kako je devojčica upravo ono što je ona htela da bude kad je bila mala.

Punoletnost je za Mariju bila prekretnica jer su se, nakon što je napunila 18, modne agencije počele otimati za nju. Takođe, njene fotografije čak su objavljene i na zvaničnoj stranici Kajli Džener koja i sama favorizira Mariju. Osim što izgledom i glasom ostvaruje neverovatan uspeh, svestrana devojka autorka je knjige koja se na području Srbije prodala u nekoliko hiljada primeraka.

Iako je većinu života provela u Novom Sadu, gde je i započela svoju karijeru, Marija se preselila u Njujork nakon što je potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom Women. Kako je nedvno uvrštena na popis 100 najljepših žena na svetu, nesumnjivo je kako je Marija tek na početku izuzetno uspešne svetske karijere.

Povratak na pistu nakon 15 godina: Jelena Ivanović na pariskoj nedelji mode! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs