pročitajte

Suzana Mančić o starenju i ljubavnim problemima: To je suština života! (FOTO)

Naša najpoznatija "loto devojka", Suzana Mančić, otkrila je napokon tajnu svoje lepote, ali i iskreno rekla šta misli o izgledu mladih devojaka.

Vip priča
18:16h Autor:
Suzana Mančić o starenju i ljubavnim problemima: To je suština života! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Iako u ušla u sedmu deceniju, negovanom kožom i odličnom figurom može da se pohvali naša čuvena voditeljka Suzana Mančić, prenosi Glossy.

- Nije da se ne menjam, valjda se menjam na bolje. Pratim svoje godine, a ako ih ne pratite, ispadnete smešni, gledam da lepo starim," iskrena je bila Suzana.

Otkrila nam je i svoju tajnu formulu:

- Bitno mi je da sam zdrava i prava... Ja imam želju i dalje da se doteram i da se dopadnem, to je i suština života."

Suzana se osvrnula i na mlađe devojke koje se sve češće odlučuju da odu pod nož.

- Ja propagiram i estetsku hirurgiju i antiaging tretmane ali to je nas koji smi stariji, to je za nas koji smo prešli četrdesetu, pedestu, šezdesetu. Kada ste mladi, treba da uživate u svojoj lepoti, mladosti i posebnosti. Jako mi je žao što vidim da sve devojke danas liče jedna na drugu. Sve imaju iste usne, grudi, frizure, obrve... To je dosadno... Žalosno je da su sve iste."

Pošto ima dve mlade ćerke, Suzana nam je otkrila koje ljubavne savete daje ćerkama.

- Ja više ne znam šta da im govorim. U moje vreme je sve bilo drugačije, bilo je mnogo više momaka i oni su bili veći kavaljeri, a sada je potpuno drugačije, glavni problem je što nema dovoljno momaka. Ja im govorim samo da nađu nekoga ko će da ih poštuje i voli na pravi način," kratka i jasna je bila Suzana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs