Ko bi im odoleo

Oni su mladi, lepi, bogati a neoženjeni! (FOTO)

Predstavljamo vam neke od najbogatijih neženja na svetu, sa svim njihovim vrlinama i manama, koje su možda razlog što će se još neko vreme držati podalje od ludog kamena
Vip priča
20:18h Autor:
Oni su mladi, lepi, bogati a neoženjeni! (FOTO)
Foto: AP

Lapo Elkan

Ovaj mladi gospodin ima 35 godina i već poseduje 11 milijardi evra. Njegovo bogatstvo potiče od dede Đanija Anjelija, osnivača automobilskog giganta Fiat, i jedan je od naslednika ove imperije. Takođe, potpisuje i jednu kolekciju za modnu kuću Guči.

Devojke zainteresovane da ga upoznaju, to bi mogle da učini preko, na primer, Florena Lesolnijea, mladog francuskog arhitekte, autora projekta Casa Lapo posvećenog Elkanu, a na njegovom sajtu možete pronaći kontakte. Njih dvojica se često viđaju, tako da bi to bio idealan prvi korak.

Da ipak nije sve savršeno u vezi sa ovim bogatašem, dokazuje i to što je Lapo ženskaroš, pa se vrlo lako može dogoditi da devojku nazove i nekim drugim imenom. Poslednjih godina zabavljao se sa starletama, pevačicama i glumicama. Poznat je i po ekstravagantnom stilu, bahatom ponašanju i brojnim skandalima. Jednom prilikom je, na primer, izazvao incident u mondendskom letovalištu Kapri, kada je pokušao da otme taksi s objašnjenjem da je auto njegov jer je marke Fiat.

Paris Lacis

Tridesetčetvorogodišnji unuk Janisa Lacisa, jednog od najbogatijih grčkih brodovlasnika, "težak" je 5,5 milijardi evra, a postao je poznat široj javnosti dok je bio u vezi sa svojom imenjakinjom Paris Hilton.

Par je kratko bio veren tokom 2005. godine, ali su ubrzo raskinuli, jer su se njegovi roditelji protivili venčanju. Paris se zatim zabavljao sa Niki Rid, glumicom i manekenkom, ali su se razišli 2010. Živi na relaciji Atina-Los Anđeles, a bavi se, naravno, porodičnim biznisom.

Mogle biste da "naletite" na njega u Ferari radnji u centru Atine, gde dolazi povremeno da poseti familiju kada nije u Los Anđelesu, Aspenu ili na Bahamima.

Devojkama zainteresovanim za njega pomoglo bi prerušavanje u džet-set plavušu. Dijamanti da, štras ne. Međutim, ono što bi moglo neprijatno da iznenadi je činjenica da je Paris poznat i po tome što stavlja bronzani puder svaki put kad izlazi, pa bi na dejtu sa njim trebalo izbegavati bele autfite.

Adam Skot

Bivši dečko srpske teniserke Ane Ivanović, ima 33 godine i bogatstvo od 8 miliona evra.

Australijski golf igrač osvojio je do sada 22 turnira i masters, jedan od četiri glem slem turnira u muškom profesionalnom golfu, što svakako nije mala stvar.

Čest je gost na Vimbldonu, pošto je Adam veliki ljubitelj tenisa, možda i zbog toga što još nije zaboravio našu Anu.

Savet zainteresovanim damama je da se smeste negde u njegovoj blizini tako da može da čuje dok pričate o njegovim omiljenim temama - surfovanju, roštilju i bendu Red hot čili pepers (Red Hot Chili Peppers). Savršena rečenica bi glasila: "Sanjam o roštilju na plaži ispred surferskog kluba dok slušam Knock Me Down."

Patrik Švarceneger

Sin slavnog Arnolda Švarcenegera, bivšeg bodibildera koji je postao mister univerzuma, a potom glumac i političar, sa tek 20 godina već ima 220 miliona evra.

Mladi Patrik, kao i njegov otac, obožava vežbanje, ali i da se hvali rezultatima treninga, pa na svom Tviteru često postavlja fotografije iz teretane. Javnosti je poznat i kao maneken koji je skoro postao zaštitno lice brenda Hadson. Što zbog dobrog izgleda, što zbog slavnog imena već je proglašen za zavodnika, a mediji su ga do sada povezivali sa mladom pevačicom Tejlor Svift i glumicom Kristen Stjuart.

Može se sresti na ulicama Santa Monike u Kaliforniji gde svakoga dana džogira.

Međutim, malo je devojaka koje ga mogu pratiti jer je previše aktivan. Prošle godine doživeo je nezgodu na skijanju i završio u bolnici.

Džeremi Stopelman

Tridesetšestogodišnji milijarder (bogatstvo mu se procenjuje na 1,2 milijarde evra) jedan je od osnivača i izvršni direktor sajta Yelp, platforme za razmenu recenzija firmi (uglavnom restorana i barova) na internetu.

Stopelman je osnovao Yelp 2004. godine, uz pomoć Rasela Simonsa sa kojim je radio za PayPal. Od rane mladosti pokazivao je smisao za biznis, a sa 14 godina je otvorio račun na berzi i počeo da ulaže u deonice.

Ukoliko vam ovaj milijarder deluje zanimljivo, možete ga kontaktirati preko njegovog ličnog bloga na Bloggeru, a opcija za kontakt otvara se čim se registrujete na sajt. U obzir dolazi i postavljanje originalnih recepata ukusnih jela i kulinarski saveti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs