Iskrena

Nevena Božović: Nemam vremena za ljubav, vrlo retko izlazim!

Muškarci mi prilaze više nego ranije, ali to se ne odnosi na udvarače, već na ljude koji mi prilaze na ulici da me pozdrave i koji još komentarišu emisiju Prvi glas Srbije, izjavila je mlada pevačica
Vip priča 23.11.2013. - 20:10h Autor: Hello!
Foto: Kurir

Mlada pevačica Nevena Božović, posle zapaženog učešća u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije“ i nastupa na "Evroviziji“, nastavlja da oduševljava publiku svojim raskošnim glasom.

 

Istrajna je i uporna pa ne čudi što munjevitom brzinom ide ka svom cilju da postane velika zvezda. Posle prvog singla, pod nazivom Pogledaj me, koji je za Nevenu komponovala i pisala Aleksandra Kovač, pevačica vredno priprema novu pesmu koju je za nju uradio njen profesor iz srednje muzičke škole koju je završila u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

 

"Moju novu pesmu uradio je Dušan Popović, čovek koji me prati od malih nogu. On mi je napisao prvu pesmu Piši mi, kojom sam osvojila treće mesto na dečjoj „Evroviziji“ pre šest godina. Na moju sreću, i ovu novu pesmu, koja još nema naziv, napisala mi je osoba koja me jako dobro poznaje i zna šta mi leži i kakav je moj senzibilitet. Na prvo slušanje veoma mi se dopala jer je izražen moderan „RNB“ zvuk, koji i privatno volim. Na stvaranju ove numere učestvovali su vrhunski muzičari, gitarista Aleksandar Sedlar i Ksenija Milošević, koja je pevala prateće vokale. To su moji prijatelji koji su „uskočili“ da mi pomognu, što mi mnogo znači", rekla je Nevena.

 

Devetnaestogodišnja pevačica veoma je posvećena studijama na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu i prioritet joj je obrazovanje.

 

"Maksimalno sam posvećena obavezama na fakultetu, jer prošle godine, kada se zapravo dešavalo sve što je vezano za početak moje muzičke karijere, nisam imala mnogo vremena da učim. Moj prioritet je obrazovanje i naravno nova pesma čijoj se promociji baš radujem", iskrena je Nevena.

 

Iako nije zaljubljena i nema partnera, Nevena u svemu pronalazi lepotu i razlog za sreću.

 

"Zaljubljena sam u muziku i prirodu, i lepotu života. Iskreno, nemam vremena za ljubav, vrlo retko izlazim. Muškarci mi prilaze više nego ranije, ali to se ne odnosi na udvarače, već na ljude koji mi prilaze na ulici da me pozdrave i koji još komentarišu emisiju „Prvi glas Srbije“. Emitovana je pre skoro godinu dana, ali još imaju potrebu da podele utiske, što mi jako prija", kaže na kraju Božovićeva.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...