Obavezno pročitajte

Džordž Kluni je prijatelj za poželeti: Poznati glumac oduševio svojih 13 najbližih drugara! (FOTO)

Glumac Džordž Kluni (56), izgleda je veoma dobar prijatelj...

Vip priča
Autor:
Džordž Kluni je prijatelj za poželeti: Poznati glumac oduševio svojih 13 najbližih drugara! (FOTO)
Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Naime, Randi Gerber, inače suprug manekenke Sindi Kraford, rekao je kako je glumac njemu, i još 13 drugih prijatelja, poklonio po milion dolara, a povod je bio to što je hteo da im se zahvali jer su mu pomogli da uspe u Holivudu.

Amal i Džorž oduševili putnike u avionu: Izvinjavamo se unapred! (FOTO)

foto: Profimedia

– Pozvao nas je na večeru, mene i grupu prijatelja koje inače zovemo “momci”. Ukupno nas je 14. Kad smo se skupili, počeo je govor. Rekao je da nam je zahvalan jer smo mu pomogli kad je tek došao u Los Anđeles, spavao je na našim kaučima kad nije imao gde da bude i bez nas ne bi bio tu gde je sad. Rekao je i da želi da znamo koliko mu značimo i da zna da se neki od nas još bore s finansijama. Zato nam je dao taj novac, da se ne moramo brinuti o školovanju svoje dece, plaćanju hipoteke, i slično – rekao je Gerber.

Takođe, Kluni je svojim “momcima” pre svega toga platio i porez.

Gerber je odmah odbio da uzme novac, na šta je Kluni rekao da ako ga on ne uzme, niko neće dobiti svoj milion, pa nije imao izbora. Osim toga, Gerber kaže da je slavni glumac pažljiv i prema nepoznatim ljudima.

Tako je nedavno, kad su on i supruga Amal putovali avionom svim putnicima na njihovom letu podelio slušalice da im ne bi smetalo plakanje njihovih šestomesečnih blizanaca, Ele i Aleksandra. Više o tome pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs