Obavezno pročitajte

Zbog ove izjave Slobode Mićalović gore društvene mreže: Mi smo same sebe zeznule! (FOTO)

Glumica je priznala da kod njih u kući postoji podela na muške i ženske poslove i da joj ne bi bilo prijatno da gleda svog supruga dok čisti prašinu ili usisava kuću...

Vip priča 05.12.2017. - 21:06h Autor: Piplmetar/Gloria.rs
Sloboda Mićalović i Vojin Cvetković, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Glumica Sloboda Mićalović i glumac Vojin Ćetković žive u skladnom braku već devet godina, a bliznakinje Vera i Mila samo su dodatno učvrstile njihov odnos.

 

Oboje su jako uspešni u svom poslu, ali retko govore o svojoj intimi. Međutim, Sloboda je ipak otkrila jednu tajnu iz njihovog porodičnog života, koja će možda izazvati grč na licu mnogih žena u Srbiji.

 

Glumica je priznala da kod njih u kući postoji podela na muške i ženske poslove i da joj ne bi bilo prijatno da gleda svog supruga dok čisti prašinu ili usisava kuću.

 

Svako na svoju stranu: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković se nisu videli mesec i po dana!

foto: Kurir / Damir Dervišagić

– Verujem da bi trebalo da kažem ne, ali imamo. Nikad mi nije prijalo da vidim da muškarac usisava kuću, briše pod ili prašinu. Nisam to ni očekivala, ni tražila. Žene su sebe zeznule kada su odlučile da budu ravnopravne sa muškarcima, jer se dogodilo da smo mi preuzele i muške obaveze, a oni nikako ne mogu ženske – rekla je Sloboda.

 

Nabavke, obaveze oko dece, završavamo oboje, ko kad stigne i ima više vremena, a Vojin se trudi da me zaštiti od muških poslova. Vešt je majstor i sve po kući popravlja sam, i u vikendici je skoro sve sam napravio. Deda mu je bio stolar, pa je od njega to naučio. A vrlo ozbiljno i kuva, bolje od mnogih žena. On je mene učio tome kada smo se uzeli, pošto nisam volela da kuvam, ali uz njega sam zavolela.  Šta god da pomislite može da spremi brzinom svetlosti, a u stanju je da od, po mom mišljenju ničega iz frižidera napravi pravu gozbu – objasnila je glumica za „Gloriju“.

 

Sloboda Mićalović prolazi kroz težak period: Život je i ono dobro i ono loše!

 

Reči lepe glumice i te kako su odjeknule, pa su žene počele da vode rat na društvenim mrežama oko toga da li je Sloboda ​​​​​​​u pravu, ili ipak one bolje znaju.

 

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...