Pogledajte

Melanija Tramp u prazničnom raspoloženju: Prva dama izgleda savršeno u crvenom! (FOTO)

Predsednik Amerike Donald Tramp prvi put je upalio svećice na nacionalnoj božićnoj jelki i poželeo svojoj zemlji "srećan Božić", što je tokom kampanje obećao da će učiniti...

Vip priča
Melanija Tramp u prazničnom raspoloženju: Prva dama izgleda savršeno u crvenom! (FOTO)
Melanija i Donlad Tramp, Foto: Profimedia

U okviru godišnje ceremonije, Tramp je sinoć odbrojavao od 10, da bi onda njegova žena Melanija pritisnula dugme i jelka je zasijala zlatnom i srebrnom svetlošću.

Prva dama stigla u Japan: Melanija Tramp u neobičnoj kombinaciji! (FOTO)

foto: Profimedia

"Danas je dan koji sam čekao cele godine. I sada, kao predsednik Sjedinjenih Američkih država, imam ogromnu čast da najzad poželim Americi i svetu srećan Božić", rekao je Tramp.

Melanija Tramp u vezenoj haljini: Prva dama zaustavila dah celoj Kini! (FOTO)

foto: Profimedia

Tradicija paljenja svećica na nacionalnoj jelki počela je 1923. godine, za vreme predsednika Kelvina Kulidža, i odvija se u Predsedničkom parku u Vašingtonu.

Ovako se hrani Melanija Tramp: Jednostavna pravila za savršenu figuru! (FOTO)

foto: Profimedia

Prva dama nastavlja sa odećom koja odiše Božićnom atmosferom. Na ovoj ceremoniji, Melanija se pojavila u crvenom kaputu od tvida, na kojem se nazire blagi karirani dezen, idealan za ovako svečanu priliku. Struk je istakla kaišem u istoj boji, a na nogama je imala stileto cipele u boji kože. Kosa joj je bila puštena, na očima je imala nešto jaču šminku, dok je na ustima imala samo sjaj.

Prva dama u toplim jesenjim bojama: Melanija Tramp u suknji visokog struka i kaputu cvetnog dezena! (FOTO)

foto: Profimedia

Melanija i Donald nisu jedini iz Tramp porodice koji su prisustovali ovoj ceremoniji. Ivanka Tramp i njen suprug Džered Kušner sa svojom decom došli su da vide svečanu ceremoniju u kojoj je Donald prepustio svojoj supruzi čast da upali svetiljke na Božićnoj jelki.

Prva dama u mladalačkoj kobinaciji: Melanija Tramp ponela najpopularniji komad sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

Melanija ne prestaje da privlači pažnju javnosti od kada je ušla u Božićno raspoloženje, posebno pre nekoliko dana kada je otvorila vrata Bele kuće i pokazala dekoraciju, provela nekoliko sati sa decom iz obližnje škole praveći ukrase za jelku. Ovde možete pogledati kako je Melanija okitila Belu kuću.

Melanija Tramp otvorila vrata Bele kuće: Božićna dekoracija prve dame je prava zimska idila! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs