Neprežaljena princeza

Princ Hari sa 3 godine ležao u bolnici: Dajanin potez raznežio celo osoblje! (FOTO)

Iako ju je voleo ceo svet, sigurno je najteže njenim sinovima. Naročito kad se prisete ovakvih situacija

Vip priča
12:17h Autor:
Princ Hari sa 3 godine ležao u bolnici: Dajanin potez raznežio celo osoblje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Svi znamo da je princeza Dajana bila žena sa velikim srcem, koja se širom sveta borila za ljudska prava, naročito za siromašna i bolesne od HIV-a.

Međutim, kad bi došla kući, ulazila bi u ulogu majke, koja joj je bila najdraža. Kad je bila sa svojom decom, njeno srce je bilo rezervisano samo za njih.

Dajana je bila posvećena majka, a neki detalji vezani za njeno roditeljstvo se otkrivaju i danas, 20 godina nakon njene smrti. Jedan od njenih prijatelja, otkrio je nedavno jednu situaciju, kada je princ Hari bio bolestan u bolnici.

Ne samo da je bila uz njega sve vreme u bolnici, već je zahtevala i da spava na podu, blizu njega. Nije želela da ga ostavi samog ni na trenutak, a princ je tada imao samo 3 godine.

Osećala sam se kao jagnje pred klanje: Jeziva istina o venčanju princeze Dajane!

foto: Profimedia

Spavanje na podu svakako nije za princeze, ali za majku je to normalno. Ipak, osoblje bolnice se potrudilo da joj nađe dušek, da bi joj na podu ipak bilo malo udobnije. Dajana je tada imala 26 godina.

Od njene smrti je prošlo čak 20 godina. Iako ju je voleo ceo svet, sigurno je najteže njenim sinovima. Naročito kad se prisete ovakvih situacija…

Divna žena i majka!

Šokantna ispovest Dajaninog sveštenika: Evo šta je stvarno planirala sa Dodijem Fajedom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs