Težak period

Sloboda Mićalović prolazi kroz težak period: Život je i ono dobro i ono loše!

Šarmantna dama i izvrsna glumica osvrnula se na godinu koja joj je na privatnom planu donela emotivne slomove

Vip priča
11:19h Autor:
Sloboda Mićalović prolazi kroz težak period:  Život je i ono dobro i ono loše!
Sloboda Mićalović, Foto: Kurir / Stefan Jokić

U junu ove godine je ostala bez oca, glumca Dragana Mićalovića, ali je uz pomoć porodice i prijatelja nekako nastavila dalje.

- Zaista mi je ova godina bila jako teška. Na svakom koraku čujem "budi pozitivna, budi pozitivna". Ja tu reč pozitivna smatram jako degutantnom.

Treba znati svoje ciljeve. Živeti normalno. Nikakva sada pozitiva. Život je i ono dobro i ono loše. Sve je zapravo prolazno. Hajde ovo što sada imamo da proživimo kako treba – kaže za “Blic” Sloboda Mićalović.

Zanimljiva priča koju do sada niste čuli: Po kome je Sloboda Mićalović dobila ime?

Ona je uz teške životne trenutke snimala i seriju “Nemanjići – rađanje Kraljevine” čije se emitovanje očekuje uskoro. Snimanja su bila duga, iscrpna, ali su svima koji su radili na njima doneli radost, pa tako i Slobodi Mićalović koja tumači ulogu Ane Dandolo, žene Stefana Prvovenčanog, čiji lik igra njen suprug Vojin Ćetković.

– Bogu hvala posao ide, imam kontinuitet koji me raduje. Sada pripremam i seriju "Koreni" po motivima Dobrice Ćosića. Drago mi je da RTS vraća nadu u smislu da se rade fantastični tekstovi s odličnim podelama, rediteljima, celom ekipom. To će biti naša, možda malo teža priča, dramska od deset epizoda. Osim toga već, 1. oktobra Igor Đorđević i ja igramo predstavu "Frenki i Džoni" i tako kreće nova sezona i u pozorištu – naglašava ona.

Posle niza godina u svetu glume, Sloboda svaku ulogu igra sa istim žarom.

– Da nije tog uzbuđenja, verovatno bih prestala da se bavim glumom. Uzbuđenje pre svakog kadra, pre svakog izvođenja predstave, jeste ono što čini magiju i koji je naš pokretač – kaže Sloboda Mićalović.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs