Uporna da ozdravi

Sve je krenulo po zlu prošlog leta: Šta je Anđelini Džoli pomoglo u borbi za zdravlje!

Zdravlje holivudske glumice Anđeline Džoli bilo je ugroženo posle razlaza od Breda Pita

Vip priča 02.09.2017. - 12:03h
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Holivuska glumica Anđelina Džoli (42) uznemirena je zbog zdravstvene dijagnoze koja joj je postavljena, prenosi lepaisrecna.rs.

 

Iskompleksirana je zbog proširenih vena na nogama zbog kojih ne može da nosi kratke suknje, a jako se boji i venske tromboze do koje može da dođe.

 

Glumica je rekla kako "žene svoje zdravlje stavljaju na poslednje mesto sve dok nije prekasno".

 

U intervjuu za Veniti Fer, izdanje objavljeno u julu 2017. godine, glumica je ispričala kako je sve krenulo po zlu prošlog leta kada je radila na filmu "Prvo su ubili mog oca".

 

Prolazila je kroz težak period sa suprugom i bojala se da deca ne pate zbog toga. U to vreme je saznala da joj je zdravlje u opasnosti. Naime, Džolijeva je dobila dijagnozu Belove paralize, odnosno bolesti koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

 

Najviše joj je, kako kaže, pomogla akupunktura. Takođe, i njoj i deci je prijalo povlačenje u novi dom "Los Felis". "Deca se ne oporavljaju od razvoda, već bih rekla da se oporavljaju od života.  Svih šestoro su veoma hrabri sve ovo vreme", kaže Anđelina.

 

Inače, Belova paraliza može da završi i totalnom facijalnom paralizom. Veruje se da je izazivaju virusi, a reaktiviraju traume, emocionalni krahovi i poremećaji u ishrani.

 

U intervjuu za Veniti Fer, Džolijeva je dodala da joj je trenutno najveća strast kuvanje, jer su je deca naterala da upiše školu. Tako im sada mama oskarovka svakog dana sama sprema doručak!

 

Prvo je upropastila Dženifer Aniston: Šta je Anđelina Džoli ukrala Viktoriji Bekam?

 

foto: Profimedia

Anđelina Džoli odstranila obe dojke

 

Svetski mediji objavili su da je Anđelina Džoli odstranila obe dojke iz medicinskih razloga, 27. aprila 2013. godine. Iako je sasvim zdrava, glumica kaže da je saznala da je nosilac BRCA1 gena za rak i da ima 87 odsto šansi da oboli od raka dojke. Njena majka Maršelin Bertran preminula je u 57. godini od raka jajnika.

 

Izvor informacije je lično pismo glumice koje je objavila u „Njujork tajmsu”. Proces mastektomije je, kaže Anđelina, trajao tri meseca, a ona je uspela da sve održi u tajnosti i nastavi s poslom.

 

"Želim da ohrabrim sve žene, naročito ukoliko imaju porodičnu istoriju karcinoma jajnika ili dojki da traže informacije i lekare koji mogu da im pomognu da naprave lični izbor i to na osnovu potpunih informacija", kaže Anđelina u ovom pismu.

 

Stiglo izvinjenje nakon 12 godina, Dženifer Aniston u šoku: Bred Pit moli za oproštaj!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...