Život u Amerivi

Fatalna Mila iz Budve na pjenu od mora: Pogledajte kako i gde danas živi! (FOTO)

Nakon uspeha u pomenutoj seriji i uloge Mile Kovač, ova hrvatska umetnica je spakovala kofere i sa suprugom se odselila za Ameriku
Vip priča 24.08.2017. - 16:22h Autor: Večernji list
Foto: Instagram / Leonaparaminski

Imala je veoma zapaženu ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora". Nema tog gledaoca ovog ostvarenja koji nije primetio po mnogo čemu specifičnu lepotu popularne glumice Leone Paraminski.

 

Nakon uspeha u pomenutoj seriji i uloge Mile Kovač, ova hrvatska umetnica je spakovala kofere i sa suprugom se odselila za Ameriku. Tamo žive već dve godine i ne krije da uživa na novom podneblju.

 

Svi je znamo kao zgodnu plavušu sa Beverli Hilsa: Pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

 

"Život je uvek onakav kakvog ga sami napravite bez obzira gde živite. Uvek imamo osećaj da je negde bolje, da je komšijska trava zelenija, a nije bolje, drugačije je. Sve zapravo zavisi šta vama u tom trenutku odgovara i šta vam je potrebno. Nama za sada odgovara. Hteli smo promenu", izjavila je svojevremeno Leona.

 

Ona sa suprugom živi u Santa Barbari, a za to mesto kaže:

 

"Santa Barbara ima strašno puno kulturnih događanja pa idemo u bioskop, koncerte, muzeje. Ponekad vikend provedemo samo odlaskom na plažu, odmarajući. Svaki dan je drugačiji, još nisam upala u svakodnevicu".

 

Inače, ovih dana Leona počinje da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

 

"Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala. Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri meseca. I sada sam profesorka", rekla je Leona.

 

Majkl Džekson bio lud za ovom srpskom pevačicom: To je bilo najlepših 8 dana u mom životu! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...