Cela porodica u šoku

Đošina ćerka potpuno slomljena zbog očeve smrti: Svi smo u šoku

Glumci su ostali bez još jednog kolege - Bogoljub Mitić Đoša juče je preminuo u 49. godini. Ništa nije ukazivalo na fatalan ishod, Đoša se poslednja tri dana žalio samo na prehladu, a na kraju ga je izdalo srce
Vip priča
12:28h Autor:
Đošina ćerka potpuno slomljena zbog očeve smrti: Svi smo u šoku
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Juče u šest ujutro u krevetu ga je pronašla ćerka Natalija.

Kako za Kurir priča Đošin najbolji prijatelj Ivica Cvetković, Natalija sebe krivi za očevu smrt jer nije bila budna kad mu je pozlilo.

"Ujutro oko sedam sati mi zazvonio telefon, vidim da je to Đoša, kad ono Natalija vrišti: Čika Ivke, molim te, dođi, tata je umro. Bila je s komšinicom u stanu i govorila: Tata je umro, ja sam kriva. Ona krivi sebe što nije bila budna kad mu je pozlilo. Misli da je smrt mogla da se spreči da mu je odmah bila ukazana lekarska pomoć. Lekari su konstatovali da je smrt nastupila u četiri ujutro i da je uzrok srčani udar jer se sve poklopilo: jučerašnje vreme, prehlada i njegovi kilogrami", priča Ivica.

Đošin prijatelj kaže da je glumac odbijao da ide kod lekara.

"Tri dana je bio prehlađen, teško je disao. Juče je trebalo da idemo za Novi Sad, ali nije izgledao najbolje. Terao sam ga da ga vodim kod lekara, ali on je odbio i rekao da mu treba samo malo svežeg vazduha. On je, inače, bio svojeglav po pitanju zdravlja, sve mu je bilo preče od toga. Žena i deca se ubiše nagovarajući ga da se pregleda. U Novom Sadu smo ručali s prijateljima, a kad smo krenuli za Beograd, rekao mi je: Ne mogu da vozim, nešto mi nije dobro. Dovezao sam ga kući oko 23 sata i dogovorili smo se da se vidimo ujutro na kafi. Bio je budan do jedan, a ćerka Natalija je otišla da spava. Nažalost, to je bio naš poslednji susret", kaže Ivica na ivici suza.

Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Ćerka Natalija smogla je snage da za Kurir ispriča šta se juče desilo.

"Tata je iznenada umro od srčanog udara. Teško mi je jako. Nisam još svesna da je to istina, ne mogu da prihvatim. Bio je dobro, nije imao zdravstvenih problema, osim prehlade, koja je trajala tri dana. Pronašla sam ga mrtvog u krevetu. Strašno je izgledalo. Spremamo se da krenemo u Vlasotince, gde će biti sahrana. U šoku smo svi", rekla nam je Đošina ćerka.

Telo pokojnog glumca juče su iz Beograda prevezli u njegovo Vlasotince, gde će biti sahranjen danas u 17 časova. Ćerku Nataliju su pod lekovima izneli iz kuće, a zatim je i Đošina supruga ušla u auto i zaputili su se u Vlasotince, gde su ih sačekali majka i druga ćerka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs