Pohvalila se

Majkl Džekson bio lud za ovom srpskom pevačicom: To je bilo najlepših 8 dana u mom životu! (FOTO)

Ljubav se nikad nije ostvarila, jer pevačica više nije mogla da putuje zbog sankcija
Vip priča
17:12h Autor:
Majkl Džekson bio lud za ovom srpskom pevačicom: To je bilo najlepših 8 dana u mom životu! (FOTO)
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena je 1992. godine predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji. Ona nije prošla slavno na ovoj manifestaciji, zauzela je 13. mesto, ali je zato osvojila simpatije tada najveće muzičke zvezde na svetu.

Kako je i sama pričala po povratku s takmičenja u Malmeu, osam dana je uživala pažnji koju su joj poklonili saradnici Majkla Džeksona po njegovoj naredbi.

Oni su se tada zatekli u Švedskoj, videli Ekstra Nenu i odmah obevestili muzičara. Kad je video njenu fotografiju, on se oduševio.

"Mada Majkl Džekson nije bio u Malmeu, njegovi agenti su mu dojavili da se u gradu nalazi devojka HeHa, tako su me zvali, jer sam ime pisala ćirilicom, pa im je to tako izgledalo. Tako sam dobila vozača i nekoliko zgodnih telohranitelja, koji su me pratili u stopu. Bilo je to najnezaboravnijih osam dana u mom životu", pohvalila se pevačica.

Do susreta sprske pevačice i pokojnog kralja popa nikada nije došlo jer ona više nije mogla da putuje u inostranstvo zbog sankcija.

Fotografija uzburkala svetsku javnost: Majkl Džekson je živ?! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs