Iskren

Po prvi put: Miloš Teodosić progovorio o svadbi sa Jelisavetom Orašanin!

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić rekao je da mu je trenutni prioritet odbrana Evrolige sa ekipom CSKA, a da ga posle toga čekaju venčanje i obaveze u reprezentaciji
Vip priča
10:38h Autor:
Po prvi put: Miloš Teodosić progovorio o svadbi sa Jelisavetom Orašanin!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Miloš Teodosić je u intervjuu agenciji Beta govorio o predstojećem periodu koji će za njega biti uzbudljiv na mnogim poljima, a između ostalog je rekao da želi da ode u NBA ligu, ali ne na silu.

Teodosić je u intervjuu potvrdio pisanja medija da će na leto oženiti glumicu Jelisavetu Orašanin, ali je istakao da o tome više neće da govori i zamolio je za privatnost.

"Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići", rekao je Teodosić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs