Neverovatan put

Život Larise iz serije Vojna akademija: Kako se sudbina poigrala sa Afrikankom rođenom u Srbiji

Sve do objavljivanja fotografija sa snimanja popularne serije na internetu, glumica nije imala kontakt sa porodicom iz Afrike
Vip priča 26.04.2017. - 15:13h Autor: Blic / Anastasija Čanović
Foto: Instagram Printscreen / Baya_bangue

Cela Srbija je plakala kada je Ris poginuo, ali niko nije uspeo da zaboravi na lepu Larisu!

 

Ona je majka dve devojčice i joga instruktor. Rođena je Subotičanka, živi u Beogradu, a porodica iz Afrike, s kojom nije imala kontakt, javila joj se pošto je videla fotografije iz serije "Vojna akademija" na Fejsbuk profilu!

 

Baja Bange Namkose je trenutno u Centralnoj Africi gde živi njena porodica koju je otišla da poseti.

 

"Moj tata je došao u Srbiju iz Centralnoafričke Republike da studira, ostao je ovde i potpuno prekinuo kontakt sa celom familijom u Africi, tako da ja nisam imala sa njima. Na snimanju je jedan moj dragi kolega stavio fotografiju na Fejsbuk sa lokacijom Centralnoafrička Republika Bangi. Meni su prijatelji počeli da čestitaju što sam konačno uspela da stupim u kontakt s rodbinom. Bilo mi je jako nepijatno... A onda je moja rođena tetka sa tatine strane videla tu sliku. Usledio je poziv koji me je jako obradovao. Spojili smo se i zbog "Vojne akademije" sam našla rodbinu", priča Baja.

 

"Mama mi je Subotičanka, tačnije, polu-Slovenka, polu-Nemica. Ja sam rođena 31. jula 1980. godine, u Subotici. Majka sam dve divne devojčice, Mije i Vanje. Došla sam u Beograd da studiram, završila sam i magistrirala komunikologiju na Političkim naukama. U televizijskom poslu sam dugi niz godina. Već pet godina radim na jednoj sportskoj televiziji. Imam iskustvo i kao producent, radila sam dokumentarni film "Život je lep". Pojaviću se u filmu "Incoming" sa Skotom Atkinsonom u glavnoj ulozi, a tu je presudilo mamino poreklo, igram Nemicu Kraus", otkriva Baja detalje iz svog života.

 

Životna priča Jelisavete Karađorđević: Srbija je prezrela, preživela pravu golgotu!

 

A post shared by Yoga is about .. (@baya_bangue) on Aug 8, 2016 at 2:49am PDT

 

 

 

U "Vojnu akademiju" je ušla zahvaljujući svojoj velikoj ljubavi - glumi.

"Moja prva ljubav je gluma, njom sam se bavila od 15. do 20. godine u KPGT-u. Reditelj Dejan Zečević je moj prijatelj i on mi je ponudio ulogu u "Akademiji". Bilo mi je zanimljivo da igram oficira iz Centralnoafričke Republike, odakle je moj otac, a koju nikad nisam posetila. Svi moji prijatelji znaju da sam to oduvek želela. Sa svih strana sam dobijala upozorenja da je opasno i da tamo ne treba da idem. Naravno da sam istog momenta prihvatila ulogu. Znala sam da ću vrlo brzo zaista otići u tu zemlju. I evo, upravo sam tamo", kaže lepa glumica i otkriva šta joj je najteže bilo na snimanju.

 

"U Vojnoj akademiji imala sam jako teške glumačke zadatke. Prvi i najteži je bio da loše govorim srpski jezik, iako sam iz Srbije. Toga sam se najviše plašila, jer je tu trebalo imati mere. Mislim da sam uspela. Drugi težak zadatak su bile scene gde je trebalo pokazati emociju, tugu, plač", završava Baja.

 

Od devojke iz skromne porodice do prve dame pakla: Pustinjska ruža u rukama Bašara el Asada! (FOTO)

 

A post shared by Yoga is about .. (@baya_bangue) on Aug 9, 2016 at 2:43am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...