Iskrena priča

Mihail Dudaš: Meni devojka ne može da pobegne, ali ja njoj mogu!

Jedan od najperspektivnijih mladih atletičara u našoj zemlji, Mihail Dudaš govori o devojkama, vezivanju i otkriva sa kim trenutno deli svoj životni prostor
Vip priča
18:08h Autor:
Mihail Dudaš: Meni devojka ne može da pobegne, ali ja njoj mogu!
Foto: Kurir

Jedan od najperspektivnijih mladih atletičara u našoj zemlji, dvadesetrogodišnji Mihail Dudaš, državni rekorder u sedmoboju i desetoboju, osvajač nekoliko medalja na evropskim i svetskim šampionatima, uprkos profesionalnom bavljenju sportom,nije zapostavio obrazovanje ali ni ljubav.

"Meni devojka ne može da pobegne, ali ja njoj mogu, kad god hoću. Dovoljno sam jak i da je nosim, pa ako me odbije ja je ukradem", duhovito govori Mihail, koji s malo ozbiljnijim tonom nastavlja priču o tome kakve ga devojke privlače.

"Dopadaju mi se devojke koje su ambiciozne, koje imaju neki cilj u životu. Naravno, važan mi je i fizički izgled, čak vrlo bitan, ali ne i presudan".

Jedan od najzgodnijih mladih sportista nema mnogo slobodnog vremena, što je velikim delom razlog zbog kojeg već neko vreme nije u emotivnoj vezi. Iako je bio u dugim vezama, sada mu se to čini gotovo nemogućim.

"Teško mi je da održavam ozbiljnu vezu s obzirom na broj obaveza koje imam, a zbog svoje prirode sklon sam da sebi pravim gotovo nemoguć plan aktivnosti. Potrebno je mnogo razumevanja, poverenja i jakih emocija da bi takav odnos opstao, ali to nimalo nije lako. Ne bežim od vezivanja, ali iz iskustva sam naučio da se ne vezujem, ali to nije prava stvar", iskren je "bronzani momak".

Trofejni sportista svoj životni prostor deli sa kućnim ljubimcem, simpatičnim biglom koji mu se uvek raduje.

"Bonita je moja ljubimica i prijatelj koji je gotovo uvek uz mene. Žao mi je što ne putuje sa mnom, a kada se vratim kući, ona mi se uvek silno obraduje, bilo da se vratim sa medaljom ili bez nje. Nju ne interesuju moji rezultati, ona samo želi zagrljaj, hranu, vodu i dugu šetnju, i baš zbog toga je toliko volim. To je moja devojčica, i što je najvažnije, nije nimalo ljubomorna, jer zna da moje srce pripada samo njoj", s mnogo emocija, osmehujući se, govori Mihail.

Iako je u srpskoj prestonici u izgradnji moderan atletski centar, Dudaš ne planira preseljenje u Beograd, jer je Novi Sad grad u kome ima sve što mu je potrebno.

Zbog povrede koju je zadobio na takmičenju u Amsterdamu, odakle se nedavno vratio, prinuđen je da ovu sezonu završi pre vremena. Iako je na takmičenju u troboju, u holandskoj prestonici, osvojio treće mesto i time odbranio titulu bronzanog momka srpske atletike, zbog zdravstvenih problema moraće na prinudni odmor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs