Otac za primer

Kako je Ivan Bosiljčić obradovao ćerku Ninu: Priča koja se pamti celog života! (FOTO)

Jelena, Ivan i Nina su konačno na okupu, nakon što je glumac zbog poslovnih obaveza proveo izvestan deo ove godine u Rusiji, a ponosni tata je sa obožavaocima podelio anegdotu koju će njegova ćerkica pamtiti do kraja života
Vip priča
17:22h Autor:
Foto: Instagram / Ivan_bosiljcic

Slavni glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević su, iako imaju veoma uspešne karijere, pre svega posvećeni roditelji male Nine i trude se da joj ulepšaju svaki sekund života, a praznici pružaju idealnu priliku za to, piše Story.rs.

 

A photo posted by Ivan Bosiljčić (@ivan_bosiljcic) on Jun 10, 2016 at 2:25pm PDT

 

U prazničnim danima, porodice konačno imaju priliku da se okupe na jednom mestu, uživaju u druženju i ljubavi, obično sklupčani oko novogodišnje jelke. Slučaj nije drugačiji ni u domu Bosiljčića, gde su Jelena, Ivan i Nina na okupu, nakon što je Ivan zbog poslovnih obaveza proveo izvestan deo ove godine u Rusiji.

 

Ceo svet Jelene Tomašević: Na porodičnom odmoru, prvi put pokazala ćerku! (FOTO)

 

A photo posted by Ivan Bosiljčić (@ivan_bosiljcic) on Feb 21, 2016 at 2:13am PST

 

Godina na izmaku svakako je bila uspešna za oboje, ali za Ivana i Jelenu ne postoji veće zadovoljstvo od osmeha njihove ćerkice, zbog kojeg su spremni na sve. Tako glumcu nije bilo teško da donese Nini novogodišnju jelku čak iz Švedske!

 

"Tata je na putu Nini kupio jelku. Ne pitajte kako sam je nosio po ulicama Stokholma, ni kako sam je uneo na aerodrom. Ne pitajte kako sam je spakovao u taksi na beogradskom aerodromu, kako je stala u lift, kako smo je Jelena i ja uneli u stan usred noći dok je dete spavalo", napisao je Ivan na Fejsbuku.

 

On je objavio fotografiju ove jelke i otkrio kako je njegova mezimica reagovala. Kako je Ivan otkrio, njegova i Jelenina ćerkica bila je presrećna kada je u njihovom porodičnom domu ugledala ovo prelepo drvo.

 

"Ne umem da izrazim kako je Nina vrisnula od radosti kada je otvorila oči", istakao je.

 

Ivan Bosiljčić oduševio fanove: Evo šta je uradio na reci Jordan! (FOTO)

 

A photo posted by Ivan Bosiljčić (@ivan_bosiljcic) on May 13, 2016 at 1:18am PDT

 

Glumac je svestan da nije morao da donese novogodišnju jelku s drugog kraja Evrope, ali je u svemu tome "bilo nečega".

 

"Neko će sad reći sve je ovo moglo lakše, nisi morao da nosaš drvo s kraja na kraj sveta, imalo je i kod nas... Sve znam, ali ima nešto u ovoj priči što će da se pamti ceo život", napisao je Ivan.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs