Gde će mu duša

Starleta bivšeg nazvala kukavicom: Njihovo bolesno dete nije video 8 godina! (FOTO)

Tužno je što ne može da prihvati Harvija takvog kakav jeste i nema ni volje ni želje da se bavi njegovim ograničenjima, izjavila je Kejti Prajs o ocu svog bolesnog sina
Vip priča 12.09.2016. - 13:45h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Najpoznatija britanska starleta Kejti Prajs javno je "isprozivala" bivšeg dečka fudbalera Dvajta Jorka zbog ophođenja prema njihovom sinu Harviju (14).

 

Proslavila se plastičnim operacijama, sad želi da bude prirodna: Slavna starleta izvadila silikone!

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Feb 25, 2016 at 4:14am PST

 

Nazivajući ga kukavicom, Kejti je otkrila da Dvajt nije video Harvija 8 godina, pritom je negirao da je on otac deteta kada je starleta zatrudnela, piše Daily Mail.

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Aug 5, 2016 at 4:55am PDT

 

Ono što je najviše pogodilo Kejti je to što Dvajt nikada nije prihvatio zdravstveno stanje njihovog sina, jer je Harviju nakon rođenja dijagnostikovan redak Prader-Vili sindrom (zbog kojeg konstantno oseća glad, što je dovelo do njegove gojaznosti), slepilo, autizam, a tokom godina je oboleo i od dijabetesa i hipotireoze.

 

Abortirala bih da sam znala da nosim slepo dete: Starleta šokirala priznanjem! (FOTO)

 

A video posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Jul 21, 2016 at 12:26pm PDT

 

"Objasnila sa Dvajtu Harvijevo stanje mnogo puta, ali on odbija da to prihvati i stalno ga kritikuje da je debeo. Tužno je što ne može da prihvati Harvija takvog kakav jeste i nema ni volje ni želje da se bavi njegovim ograničenjima", izjavila je Kejti, koja ima još četvoro dece

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Mar 18, 2016 at 3:58pm PDT

 

Kejti i Dvajt su bili u kratkotrajnoj vezi 2002. godini, tokom koje je starleta zatrudnela, nakon čega je bila primorana od strane Dvajta da ide na DNK test da bi se potvrdilo očinstvo.

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs