Najveća radost

Domaće poznate dame u drugom stanju: Spremne za najlepšu životnu ulogu! (FOTO)

Neke od od ovih poznatih ličnosti će se prvi put naći u ulozi roditelja, a neke od njih će rođenjem deteta proširiti svoje male i srećne porodice
Vip priča
19:52h Autor:
Domaće poznate dame u drugom stanju: Spremne za najlepšu životnu ulogu! (FOTO)
Foto: Instagram / Seka_aleksic, Nikki_nicole_, Ildasaulic

Mnoge zvezde na našoj estradi će se ove godine ostvariti u najlepšoj mogućoj ulozi. Neke od od ovih poznatih ličnosti će se prvi put naći u ulozi roditelja, a neke od njih će rođenjem deteta proširiti svoje male i srećne porodice, piše Story.rs.

1. Seka Aleksić

Jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu i njen suprug Veljko Piljikić nisu krili da su se dugo nadali bebi, a Seka je jedna od retkih domaćih zvezda koje su javno govorile o vantelesnoj oplodnji.

"Trudnoća nije bolest već blagoslov od Gospoda!", rekla je Seka i otkrila da u trudnoći uživa i oblači se onako kako želi.

Seka Aleksić u 5. mesecu trudnoće uživa na plaži: U zagrljaju supruga! (FOTO)

2. Bojana Barović

Lepa manekenka i njen suprug Nikola Rokvić željno iščekuju rođenje prvog deteta, a nedavno su otkrili da će njihova mala porodica biti bogatija za jednu devojčicu.

Bojana je otkrila da tokom trudnoće redovno upražnjava jogu, a njen ponosni suprug Nikola je objavio fotografiju nastalu tokom jednog treninga.

"Moja dva života!", napisao je pevač. "Još dva meseca do dolaska moje male princeze."

Burna svađa Rokvića: Marinko nije bio pozvan na sinovljevo venčanje! (FOTO)

3. Ana Štajdohar

Plavokosa pevačica je u septembru 2014. na svet donela ćerkicu Niju, a ona i njen suprug Nikola Demonja uskoro će ponovo postati roditelji. Ona je pre neki dan prvi put pokazala trudnički stomačić, a nedavno je govorila o svojoj drugoj trudnoći.

"Za razliku od prvog iskustva, dve crte na testu ovog puta nisu mi izazvale paniku. Sada znam kako sve to izgleda, manje strepim, nema strah od nepoznatog. Biće sve OK, to stalno sebi ponavljam i verujem u to. Nikoli sam samo pokazala test, a on je uz širok osmeh rekao: "Joooooj". Dvoje male dece sigurno zadaju paklen tempo, to nam je oboma jasno, ali ništa ne može da se meri sa srećom koju bebe donose. Nadamo se da će sve biti u redu, ali Nikola je uveren da čekamo dečaka", ispričala je Ana.

4. Nikolija Jovanović

Mlada reperka i ćerka Vesne Zmijanac i njen kolega Relja Popović željno iščekuju rođenje svoje prve bebe.Njena mama je nedavno otkrila da ova srećna trudnica uživa da joj mama mazi stomak, a Nikolija je rekla da dolazak devojčice na svet očekuju na jesen.

Deca naših poznatih ličnosti haraju društvenim mrežama: Ko je najpopularniji? (FOTO)

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Jun 5, 2016 at 6:47am PDT

5. Slavica Ćukteraš

Zvezda Granda započela je takmičenje u humanitarnom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato" kada je sve rastužila vešću da će morati da odustane od daljeg učešća, ali obradovala predivnim razlogom zbog kojeg prekida ulaženje u različite likove - učinila je to zbog trudnoće!

Ona i golman Vlada Avramov već godinama su u vezi, a trenutno žive u Japanu zbog Vladinog fudbalskog angažmana.

Slavica Ćukteraš trudna: Ne mogu više da nastupam, naporno mi je! (FOTO)

6. Ilda Šaulić

Lepa pevačica, inače ćerka kralja folk muzike Šabana Šaulića, ne govori za medije o svojoj prvoj trudnoći, pa je tako odlučila da ne otkrije identitet svog izabranika.

Njen otac Šaban otkrio je da je veoma srećan zbog toga što će se ostvariti u ulozi deke, kao i kog je pola Ildina beba...

Otvorio dušu: Šaban Šaulić progovorio o odnosu sa Cucom!

A photo posted by Ilda Saulic (@ildasaulic) on Oct 14, 2015 at 11:48pm PDT

7. Iskra Brajović

Šarmantna glumica i ćerka legendarnog Voje Brajovića sa svojim izabranikom Sinišom Babićem čeka svoje prvo dete. Njih dvoje su nedavno stali na ludi kamen, a dolazak bebe na svet očekuju na jesen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs