Danas obdukcija

Novi detalji o smrti muzičke legende: Prins preminuo u liftu svoje kuće!

Muzička legenda Prins preminuo je juče u svom domu, a straga o okolnostima njegove smrti je u toku, a sudski lekari će danas obaviti obdukciju tela američkog muzičara
Vip priča
12:04h Autor:
Novi detalji o smrti muzičke legende: Prins preminuo u liftu svoje kuće!
Foto: Fonet

Pomoćnici šerifa pronašli su juče beživotno telo pevača Prinsa u liftu u njegovom domu u predgrađu Mineapolisa, Čanhasenu.

Šerif okruga Karver Džim Olson rekao je da su njegovi zamenici odgovorili na poziv oko 9.43, po lokalnom vremenu, da je medicinsko osoblje pokušalo reanimaciju, ali da nije uspelo da povrati 57-godišnjeg Prinsa.

Pojedini američki mediji javili su da je Prins prošle nedelje bio u bolnici gde se lečio zbog prekomerne količine droge.

Prins je bio na bolničkom lečenju nakon što je njegov privatni avion nenajavljeno sleteo u Molin u Ilinoisu prošlog petka posle nastupa u Atlanti, dok su mediji izveštavali da on ima grip, piše TMZ, prenosi AFP.

Zaveo maloletnicu, tragično izgubio dvoje dece: Bizaran život slavnog pevača! (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Nekoliko izvora u Molinu su nam rekli da je Prins prebačen u bolnicu i da su mu lekari dali "spasonosnu injekciju", koja se obično daje kako bi se neutralisalo dejstvo opijata", navodi TMZ.

Prinsu su, navodno, lekari savetovali da ostane u bolnici 24 sata, ali je on odlučio da posle tri sata izađe iz te ustanove, gde nije mogao da ima privatnu sobu.

Prins je viđen i u lokalnoj apoteci u sredu uveče. Kako navodi "Dejli Mejl", izgledao je "krhko i nervozno". Iduće jutro, juče, pronađen je na podu u liftu na svom imanju u Minesoti. Proglašen je mrtvim 30 minuta kasnije.

"Znamo da vlasti u Minesoti pokušavaju da u Molinu dođu do bolničkih podataka kako bi utvrdili uzrok njegove smrti", dodaje TMZ.

Prins je preminuo juče u 58. godini u svom domu u Mineapolisu, potvrdila je za AP njegova predstavnica za medije Ivet Noel Šur.

Transkript poziva koji je Hitna pomoć primila iz Prinsove kuće u predgrađu Mineapolisa pokazuje da je neidentifikovana osoba koja je pozvala tu službu bila zbunjena i nije mogla da da tačnu adresu, prenosi AP.

Slavna pevačica se bori sa rakom mozga: Oproštajna poruka zbog koje je ceo svet pustio suzu (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Skočila prodaja pesama posle smrti

Prodaja pesama američkog muzičara Prinsa skočila je ubrzo posle vesti o njegovoj smrti. Tri pesme ekscentričnog muzičara Prinsa, "Purple Rain", "Little Red Corvette" i "When Doves Cry" popele su se na sedmo, deveto i 10. mesto na top listi servisa Ajtjuns (iTunes). Prinsovi albumi "The Very Best of Prince", "Purple Rain", "The Hits / The B-Sides" i "1999" sada se nalaze na prvom, drugom, trećem i osmom mestu na Ajtjunsovoj top listi albuma.

Prins je prodao više od 150 miliona ploča i diskova širom sveta, a njegova muzička paleta pokriva mnoge žanrove, poput ritma i bluza, fanka, roka, folka, džeza i hip hopa.

Još jedna tragedija u domu lepe Iman: Nakon supruga, izgubila i majku (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs