Bol ne jenjava

Najteži gubitak na svetu: Igrač Crvene zvezde posvetio tetovažu preminuloj verenici (FOTO)

Ugo Vijera nakon deset meseci još nije uspeo da se pomiri sa činjenicom da je ljubav njegovog života izgubila bitku za život
Vip priča
14:58h Autor:
Najteži gubitak na svetu: Igrač Crvene zvezde posvetio tetovažu preminuloj verenici (FOTO)
Foto: Instagram / Hugo Vieira Saudades

Fudbaler Crvene zvezde upočetkom ove godine doživeo je tragediju kada mu je verenica preminula od raka.

Ugo je i u intervjuu za Story otkrio da ne prođe trenutak da ne pomisli na nju, kao i da mu vreme nije pomoglo da se oporavi od gubitka.

Sada je ovu emociju još jednom pokazao. Naime, Ugo je na svom Instagram profilu podelio fotografiju nove tetovaže posvećenu verenici, uz poruku koja će vam naterati suze na oči.

"Naše ruke ljubavi simbolišu sve što smo proživeli i svu patnju koju smo osetili! Deset meseci je prošlo od kako se naš život završio. Prihvatio sam i poštovao najbitnije ljude u životu, dao sam patnji vreme, kao što su me ljudi koje volim zamolili, i još jednom sam im pokazao da patnja nema veze sa vremenom.

Prestati nekoga da voliš nije opcija, još manje stvar izbora, prestati nekoga da voliš je nešto najteže na svetu... Naročito kada naše srce želi da nastavi da voli kao prvog dana... Volim te princezo moja, ne prođe trenutak da mi ne nedostaješ... Ti si razlog zbog kog živim...", napisao je.

Ćerka (18) američkog kralja nekretnina pronađena mrtva: Uzrok smrti nepoznat! (FOTO, VIDEO)

A photo posted by Hugo Vieira (@hugovieira10) on Nov 24, 2015 at 12:13am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs