Preterala

Trauma Ive Štrljić: Zbog velike doze lekova izgubila svest!

Mada skoro dve decenije pati od snažnih migrena, glumica je nedavno je doživela traumatično iskustvo kada je pokušala dvodnevne muke da olakša velikom dozom tableta što je rezultiralo gubljenjem svesti
Vip priča
20:40h
Trauma Ive Štrljić: Zbog velike doze lekova izgubila svest!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Nakon dvodnevne agonije koja je nastala kao posledica jakih bolova u glavi, glumica Iva Štrljić (37) počela je da ispija tablete u kojima je videla jedinu nadu da će joj biti bolje, piše Story.rs.

S obzirom na to da živi sama i da nije bilo nikoga ko je mogao da joj pomogne, a da je dejstvo tableta učinilo svoje, ona se najpre iz sna probudila s osećajem teške mučnine, a potom i onesvestila što ju je umalo koštalo života.

"Glava me je nesnosno bolela danima. Prva dva izdržala sam nekako bez leka što je bila greška. Vreme je odmicalo a ja sam osećala sve strašniji bol kome više nisam mogla ništa. Onda sam počela da pijem lekove koje inače koristim i koji su dosta jaki. Za dan i po popila sam sedam tableta. Moja nemoć bila je tolika, da bih popila bilo šta samo da glava prestane da me boli. Nisam kenjkava, ne umem da se žalim, retko kada uopšte tražim pomoć i skroz sam samostalna pa sam se i u ovoj situaciji tako postavila što baš i nije dobro. Trebalo je drugačije da postupim", rekla je glumica za Story.

Nemilosrdan proces starenja: Zbog lekova seks bomba danas neprepoznatljiva! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs