Veliki dan za kneževinu Monako

Oženio se unuk Grejs Keli: Slavlje dostojno plemića! (FOTO)

Pjer Kaziragi (27) i 29-godišnji model Beatris Boromeo zabavljali su se 7 godina pre sklapanja braka, a mlada je za svoj najlepši dan u životu odabrala potpuno neočekivanu haljinu
Vip priča
18:52h Autor:
Oženio se unuk Grejs Keli: Slavlje dostojno plemića! (FOTO)
Foto: Reuters/Jeanpierre Amet

Sin Karoline od Hanovera, zgodni Pjer Kaziragi venčao se u subotu dugogodišnjom devojkom Beatris Boromeo u Monte Karlu na ceremoniji dostojnoj plemićke porodice.

Tragedija Karoline od Hanovera: Tri puta na udaru prokletstva Grimaldija! (FOTO)

Unuk Grejs Keli (27) i 29-godišnji model zabavljali su se 7 godina pre izgovaranja "sudbonosnog da". Mlada je za svoj najlepši dan u životu odabrala potpuno neočekivanu haljinu. Naime, nije nosila belu venčanicu, već roze kreaciju sa potpisom modne kuće Valentino.

A photo posted by Valentino (@maisonvalentino) on Jul 26, 2015 at 4:56am PDT

Sklapanje građanskog braka proteklo je bez prevelike pompe, u intimnoj atmosferi sa oko 70 zvanica u Prinčevskoj palati. Nakon toga, organizovano je veliko slavlje u dvorištu čuvenog "Otel d Pari"-a (najpoznatijeg hotela sa 5 zvezdica u kneževini), a među zvanicama su bili i mladoženjina majka princeza Karolina, kao i njegov ujak, princ Albert od Monaka.

Nije znao šta ga je snašlo: Albertu od Monaka teško pala beogradska vrućina! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svi gosti bili su svečano obučeni, kako i dolikuje jednom kraljevskom venčanju. Dame su nosile i dugačke svečane haljine, ali i kraće elegantne kreacije.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Osim što je model, Beatris je studirala novinarstvo, a takođe je i pripadnica aristokratske porodice koja poseduje ostrva na severu Italije još od 16. veka.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pjera Kaziragija je princeza Karolina rodila u braku sa pokojnim Stefanom Kaziragijem, italijanskim sportistom i biznismenom. On je poginuo 1990. godine sa samo 30 godina, kada je izgubio kontrolu nad čamcem pokušavajući da odbrani titulu svetskog šampiona u vožnji motornih čamaca.

Lepota sa dvora: Ovako su se negovale žene plave krvi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs