Razvodi se od supruga

Ruska lepotica pred razvodom: Ne namerava da se zaposli, već da nađe novog muža!

Ekaterina (42) je sa svoje dvoje dece našla luksuzan stan u Kensingtonu, a od svog uskoro bivšeg supruga traži da joj ga kupi
Vip priča
15:22h Autor:
Ruska lepotica pred razvodom: Ne namerava da se zaposli, već da nađe novog muža!
Foto: Profimedia

"Ja sam divna supruga", kaže za sebe Ekaterina Parfenova koja je upravo podnela zahtev za razvod vredan preko šest miliona funti.

Ruska lepotica objašnjava svoju strategiju za finansijsku sigurnost.

"Naći ću novog muža", olako izgovara sa osmehom koji nagoveštava samouverenost.

Ekaterina zahteva od svog, uskoro bivšeg supruga, čuvenog britanskog advokata Ričarda Fildsa, nadoknadu od šest miliona funti , ali otkriva i planove za budućnost.

"Svesna sam da sam jako dobra supruga i nadam se da ću uskoro naći novog muža".

Ova samouverena Ruskinja veruje da će iz ovog razvoda dobiti najmanje 2,6 miliona funti, kao i godišnju isplatu od 75,000 funti.

Ova 42-godišnja lepotica izjavila je u sudu da se za svog drugog supruga, gospodina Fildsa nije udala zbog novca, ili načina života jer je na početku veze mislila da je on „šofer”.

Bračni par 7 godina bez seksa: Srećni smo, ništa nam ne fali!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada ju je advokat njenog 59- godišnjeg supruga pitao za karijeru i čime se bavila pre nego što je upoznala gospodina Fildsa, Ekaterina je odgovorila da govori više stranih jezika, kao i da je radila kao prevodilac, personalni asistent i agent za nekretnine.

Nakon toga postavio joj je očekivano pitanje: "Nameravate li da se ponovo zaposlite?"

"Nameravam da nađem novog supruga", kratko je odgovorila lepotica.

Ekaterina (42) je sa svoje dvoje dece našla luksuzan stan u Kensingtonu, a od svog uskoro bivšeg supruga traži da joj ga kupi.

Advokat njenog supruga istakao da je da se Ekaterina sigurno udala za njegovog klijanta iskljičivo zbog novca, kao i da je u toku braka konstantno imala „nerazumne zahteve”, kao što je preskup nakit.

Ekaterini ovo nije prvi put da se razvodi, a kako je i prošli put dobila sve što je želela i ovog puta planira, kako kaže, da osvoji vrh.

Najgori muževi prema horoskopu: Tirani, džangrizala i cepidlake!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs