Iskren

Relja Popović: Ja odlučujem, Nikolijino mišljenje stavljam u drugi plan

Mladi pevač promovisao je svoju prvu solo pesmu, uz podršku svoje izabranice Nikolije i brojnih prijatelja sa estrade
Vip priča
04:16h
Relja Popović: Ja odlučujem, Nikolijino mišljenje stavljam u drugi plan
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Bivši član grupe Eltini odredi Relja Popović očigledno se vodi onom narodnom izrekom da mora da se zna ko u kući nosi pantalone. Naime, mladi pevač otkriva za Alo! da ne sluša mišljenje svoje izabranice Nikolije Jovanović, već sve radi onako kako on misli da treba.

Nakon gubitka bebe: Prva Nikolijina i Reljina zajednička fotografija! (FOTO)

"Kada imam bilo kakvu nedoumicu, popričam sa Nikolijom, ona sasluša moje ideje i zajedno ih analiziramo. Pomagala mi je oko mnogo stvari, otkada se znamo, ali ja kada zacrtam nešto, teško me je obuzdati. Kada nešto poželim da uradim, to i uradim. Svakako ja odlučujem, tako da njeno mišljenje stavljam u drugi plan, a nekad ga i ne uvažavam. Ja ne želim da se jedno drugom mešamo u poslovne planove ili neko nekome nameće svoje mišljenje", objašnjava Relja, koji je pre dva dana predstavio spot za pesmu "Beograd još živi".

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Apr 15, 2015 at 11:34am PDT

Pošto je ovo prva Reljina pesma, jer je doskora bio u grupi Elitni odredi, mnogobrojne kolege su došle da ga podrže. Tako su se među prvima pojavili Sara Jovanović i Vlada Stanojević. Ubrzo za njima pristigli su Goga Sekulić, Boban Rajović, Daria Stanojević i mnogi drugi.

Iako je nedavno operisala ruku, Katarina Grujić je došla na promociju kako bi ispoštovala kolegu. Svi koji su premijerno pogledali spot bili su oduševljeni radom mladog pevača.

Ono što je zanimljivo jeste da se Reljin uspeh nije podelio njegov dugogodišnji saradnik Vlada Matović, a na promociji nije bila ni Milica Majstorović, koja ima glavnu ulogu u spotu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs