Iskrena pevačica

Merima Njegomir priznala: Dragoljub i ja ne krijemo ljubav

I ja imam pravo na ljubav, rekla je Merima Njegomir kada se, zajedno sa svojim izabranikom Dragoljubom Markovićem, ruku pod ruku pojavila na nastupu Zvonka Bogdana u Beogradu
Vip priča
01:00h Autor:
Merima Njegomir priznala: Dragoljub i ja ne krijemo ljubav
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Otkako je pre nekoliko nedelja prvi put objavljeno da se Merima Njegomir (61) tajno udala za Dragoljuba Markovića (54), pevačica je negirala da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva.

Međutim, izgleda da su je emocije toliko nadvladale, pa je odlučila da više ne krije svoju vezu sa sedam godina mlađim biznismenom iz Surčina.

"Kao što sam već rekla, nije bilo razloga da se tajno venčavamo, niti da se tajno viđamo. Ja nisam udata, a Dragoljub je slobodan čovek. Jedino mi je zasmetalo što se prašina podigla pred moj koncert na Kolarcu i što su novinari počeli o tome da pišu, a želala sam da pišu o trudu i radu koji sam uložila u koncert. Muzika je nešto što me i dalje nosi, ja i dalje letim na krilima pesme i ljubavi", rekla je Merima za Blic kada se na trenutak odvojila od dragog i time jasno potvrdila da je u romantičnoj vezi s Markovićem.

Kada je završila razgovor, pevačica se vratila za sto za kojim ju je čekao Dragoljub Marković. Ipak, ni Merima ni njen izabranik sinoć nisu krili emocije koje gaje jedno prema drugom. Sa osmehom na licu, Merima i Marković su nazdravljali jedno drugom i uživali u prijatnoj večeri uz zvuke tamburice, očigledno ne skrivajući nežne poglede i dodire.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs