Dirnuta nesrećom

Eva Ras o Nikolijinom prekidu trudnoće: I Vesna je gubila bebe!

Glumica, koja se dugo poznaje sa folkerkom, otkrila je da je i Vesna gubila plodove kada je pokušavala da ostane u drugom stanju
Vip priča
10:56h Autor:
Eva Ras o Nikolijinom prekidu trudnoće: I Vesna je gubila bebe!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Nikolija Jovanović, ćerka folk pevačice Vesne Zmijanac, izgubila je bebu u trećem mesecu trudnoće koju je čekala sa pevačem Reljom Popovićem. Mlada pevačica i njen dečko utučeni povukli su se iz javnosti, a mamu Vesnu je ova vest veoma pogodila.

Nesreća koja je zadesila mladi par potresao je i glumicu Evu Ras, koja se sa Nikolijom družila i osetila čari srpske prestonice.

"Ne zanam ima li bilo kakve veze, ali Vesna Zmijanac je veoma teško iznela trudnoću. Ona je i Nikoliju teško dobila. Takođe je i ona gubila plodove. Ne znam da li je to nasledno, moguće je da je zbog toga kasno ostala u drugom stanju. I ja sam gubila bebe, mnogo beba. Nikoliji nije lako i ja je razumem", otkrila je glumica.

Vesna Zmijanac progovorila o gubitku unučeta.

"Rasplakala sam se kada sam pročitala na koji način je Nikolija saznala da neće postati majka. Saznala sam da je bila kod doktora i da su joj saopštili da detetu srce više ne kuca. Ne mogu da je pozovem, strah me je njene reakcije i glasa. Neprijatno bi mi bilo. Ne želim ni da zamislim kako je ona prihvatila tu vest", rekla je glumica plačnim glasom.

"Ona je krhka i nežna osoba, to se može zaključiti iz uzimajući u obzir njen stav u nekim emisijama, spotovima i nastupima", kaže Eva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs