Ponosna što će postati baka

Vesna Zmijanac o Nikolijinoj trudnoći: Ja sam najsrećnija žena na svetu!

Ona je s radošću primila vest da će joj ćerka za sedam meseci postati majka i već je počela da priprema njeno venčanje sa Reljom Popovićem, zakazano za proleće
Vip priča 29.01.2015. - 12:40h Autor: Kurir
Foto: Kurir Arhiva

Vesna Zmijanac presrećna je što će postati baka ili nana, kako ona to voli da kaže. Njena ćerka Nikolija Jovanović nedavno joj je saopštila da čeka bebu sa dečkom Reljom Popovićem, članom popularne grupe Elitni odredi, što je ona sa oduševljenjem prihvatila, prenosi Kurir.

 

Folk zvezda radost ne želi da krije, pa je istog dana kada je čula srećnu vest, nazdravila sa najbližim prijateljima. Ona je samo sa njima podelila osećanja, ali u javnosti još ne želi da govori o tome. Tako je obećala svojoj mezimici.

 

"U ovom periodu sam najsrećnija žena na svetu, a vreme će pokazati zašto. Nije na meni da sad govorim o tome. Ubrzo ćemo pričati o Nikolijinoj trudnoći i daljim planovima. Samo se malo strpite i saznaćete sve što treba da se zna", poručila je Vesna Zmijanac kada ju je ekipa Kurira pozvala da čestita što će postati baka.

 

Kako ekipa Kurira saznaje, Nikolija i Relja planiraju venčanje na proleće, a buduća baka, koja je oduševljena zetom, pomoći će im u organizaciji svadbenog veselja. Ona insistira da to bude fešta, na koju će pozvati brojne kolege.

 

"Nikolija i Relja su presrećni, ali i zatečeni jer ovakav sled događaja nisu planirali. Polako se privikavaju na saznanje da će postati roditelji. Nikolija uskoro ulazi u treći mesec i ona i Relja još ne žele da od toga prave medijski spektakl. Vesna je kao svoje dete prihvatila Relju, sa kojim je Nikolija započela vezu posle raskida sa bivšim dečkom Atanasiosom. Relja joj se mnogo svideo", rekao je izvor.

 

Ekipa Kurira je stupila u kontakt sa Reljom, ali on nije želeo ništa da otkriva.

 

"Zasad ne mogu ništa da pričam, sve odgovore na privatna pitanja dobićete u ponedeljak. Nije treći svetski rat, reč je o lepoj stvari", rekao je Relja.

 

Vesna Zmijanac besna na bivšeg: Loš si čovek, dvoličan i lažljiv!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...