Priznao

Nemanja Stevanović: Bio sam pod stresom kada me je Popović izbacio iz Granda

Pevač je ispričao da mu je sresno bilo nakon što ga je Saša Popović izbacio iz „Granda“, ali da je direktor te produkcije u međuvremenu shvatio da je pogrešio, pa ga opet pozvao u svoje jato
Vip priča
02:30h Autor:
Nemanja Stevanović: Bio sam pod stresom kada me je Popović izbacio iz Granda
Foto: Kurir Arhiva

Ponovni član Grand produkcije Nemanja Stevanović, gostujući u emisiji „Dobar komšija“, porazgovarao je sa voditeljkom o izbacivanju iz te produkcije pre nekoliko godina.

On je priznao da je veoma stresno doživeo gubitak posla.

"Sada mi je to smešno, ali tada stvarno nije bilo smešno. Bilo je mnogo stresno ostati bez posla. Nisam u "Grandu", a ne mogu da radim zato što sam pod ugovorom još. Nekih osam meseci nisam radio. Bilo je napeto, ali se kasnije sve to okrenulo na dobro", kazao je mladi pevač u emisiji.

On je otkrio i da ga je Saša Popović, kada je shvatio da mu je naneta nepravda, ponovo pozvao u svoje redove.

"Lepo sam sve to izdržao, izdigao se iznad svega toga. Priznanje mi je odao i Saša Popović, samim tim što me je pozvao da se vratim u "Grand". Rekao mi je da sam uspeo i bez njih da napravim nešto, da mu se to jako dopada i da bi voleo da se vratim, pa da tako i nepravda prema meni bude ispravljena", zaključio je Stevanović.

Podsećamo, Saša Popović je Nemanju Stevanovića i Milenu Ćeranić udaljio iz Granda, navodno zbog njihovog neprimerenog ponašanja u rijaliti šouu Farma 2.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs