Teški dani su iza nje

Sofija Loren se priseća: Preživela sam i zatvor, i pištolj uperen u glavu!

Sofija Loren u svojoj autobiografiji "Moj život strasti" otkrila je neke stvari iz svog dugog i bogatog života
Vip priča
12:46h Autor:
Sofija Loren se priseća: Preživela sam i zatvor, i pištolj uperen u glavu!
Foto: Reuters

Legendarna Sofija Loren u svojoj autobiografiji "Moj život strasti" otkrila je kako su joj usred bela dana, 1970. godine, pljačkaši dragulja upali u stan koji je delila sa suprugom Karlom Pontijem u Njujorku.

"Karlo je upravo otputovao u Italiju jer mu je otac umirao, a ja sam ostala s našim 1,5-godišnjim sinom Cipijem. Odjednom su mi dvojica muškaraca upala u stan", piše 80-godišnja filmska diva.

Sofija Loren oduševila prisutne u Kanu, OVDE pogledajte.

"Povikali su 'ovo je pljačka'. U ruci su imali pištolje, a bili su maskirani perikama, brkovima i sunčanim naočarama. Uhvatila me panika, jer u sobi do bio je moj sin pa sam im odlučila da im dam sve što traže", objašnjava. "Želeli su dragulje koje je pozajmila za svečano veče, a kada među njima nisu našli dijamantski prsten koji je nosila nekoliko dana ranije na televiziji, vredan 500.000 dolara, kaže da se proklela zbog taštine. Razbojnici su srećom uskoro pobegli".

OVDE saznajte recept za podmlađujuću masku Sofije Loren.

U zatvor zbog neplaćanja poreza

Loren je takođe ispričala kako je 1980. godine provela 30 dana u zatvoru zbog neplaćanja poreza, a te optužbe i dalje naziva potpuno neistinitim.

"Tokom tih godina živela sam u drugim zemljama pa sam tamo plaćala porez. Morala sam u zatvor, inače mi ne bi dopustili da se vratim u Italiju, bez čega nisam mogla. Danas kada čitam dnevnik iz zatvora, i dalje osećam strah i ranjivost koju ništa ne može da izbriše. Nema većeg poniženja od onog kada vam oduzmu slobodu", kaže Loren.

Sofija Loren je ponosna na svojih 80 godina, više saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Sofija Loren