Korisno znati

Rita Vilson proslavila 58. rođendan: Lekcija koju je naučila od Opre Vinfri o životu nakon pedesete!

Toliko dobrih stvari vas čeka nakon pedesete godine. U tim godinama znate ko ste i šta želite, započinje priču američka glumica i pevačica
Vip priča
16:04h Autor:
Rita Vilson proslavila 58. rođendan: Lekcija koju je naučila od Opre Vinfri o životu nakon pedesete!
Foto: AP

Glumica, pevačica i producentkinja Rita Vilson, u nedelju, 26. oktobra, napunila je 58 godina. Rita se podsetila zdravice koju joj je za njen 50. rođendan (osam godina ranije) uputila njena draga prijateljica Nora Efron.

"Ja sam ovde da bih vam rekla kako mnoge dobre stvari mogu da vam se dese kada napunite 50 godina".

Niko ne može ovu poruku bolje da ilustruje od Rite, koja je od glumice postala producent, i od pevačice kantautor - i to s velikim uspehom.

OVDE pročitajte koji je najbolji savet za dostojanstveno starenje sa stilom.

Osim što je uspešna poslovna žena, Rita mnoge dame inspiriše i na ljubavnom polju, zahvaljujući dugogodišnjem braku sa holivudskim glumcem Tomom Henksom, za koga se udala 1988. godine.

"Toliko dobrih stvari vas čeka nakon pedesete godine. U tim godinama znate ko ste i šta želite. Prosto uživam u tome. Viđanje sa prijateljima treba unapred da se isplanira, jer su svi razbacani na sve strane. Morate da vodite računa i o starijim roditeljima, što mnogi danas ne rade. Ali, zahvalnost prema životu nekako zaista proradi", objašnjava Rita za Hafington Post.

OVDE pročitajte savet za bolji seksualni život nakon pedesete!

Ova 58-godišnja žena otkriva koje su reči slavne Opre Vinfri posebno uticale na nju, i to još pre pet godina.

"Ukoliko znate šta želite, to možete i da dobijete. Većina ljudi uopšte ne zna šta je to što žele od svog života. Sećam se da sam razmišljala kako uopšte mogu još nešto da želim, kad se već osećam tako blagoslovenom i zahvalnom na svemu. Nisam mogla sebi da dozvolim čak ni da fantaziram o odgovoru na to pitanje. Ali, shvatila sam da je pitanje bilo dublje od bilo koje površne želje - radilo se os svrisi življenja i osluškivanju svoga srca bez ikakvog ometanja", priseća se Rita za Hafington Post.

Kroz osmeh, Rita otkriva koja je njena tajna mladolikog izgleda u šestoj deceniji života.

Ni zdrava ishrana, ni vežbanje - OVDE saznajte koji je najbolji mehanizam za borbu protiv starenja!

"Pokušavam da što više vežbam, ali mi to ne polazi za rukom baš svaki dan. Nemam predrasude o botoksu i kolagenu, ali ništa slično ne radim, niti bih radila. Kada je reč o ishrani, smanjila sam unos šećera i ugljenih hidrata. Tom (Henks) ima dijabetes tipa dva, pa i ja pokušavam da živim sa što manje šećera. Išla sam kod nutricioniste kako bih se malo edukovala na tom polju.

Opsednuta sam veslanjem - to vam je kao šetnja na vodi sa prijateljima. Zimi skijam, to sam radila od svoje 15. godine. Na kraju, zahvalna sam na svom suprugu, deci, porodici, zdravlju i tome što me kreativnost nije napustila. Jedan talentovani umetnik mi je rekao da kreativnost ne zavisi od godina", zaključuje Rita.

Za kraj, Rita ističe da se u svom životu vodi pravilom da treba osluškivati svoje telo i ono šta vam vaše unutrašnje ja govori.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs