Sara Džesika Parker i Metju Broderik

DOK SU JOJ ŽENE ZAVIDILE, A MUŠKARCI SE BACALI PRED NJU, NJEN MUŽ JU JE VARAO: U njihova 4 zida dešavao se pravi HAOS

Sve grehe mu je praštala i nikada nije želela da ga napusti

Vip priča
Autor:
DOK SU JOJ ŽENE ZAVIDILE, A MUŠKARCI SE BACALI PRED NJU, NJEN MUŽ JU JE VARAO: U njihova 4 zida dešavao se pravi HAOS
Foto: Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker, najpoznatija po ulozi Keri Bredšo u seriji "Seks i grad", nakon burne veze s glumcem Robertom Daunijem Džuniorom, zaljubila se u muškarca koji je kasnije postao ljubav njenog života. Reč je o glumcu Metjuu Broderiku.

Upoznali su se u decembru 1991. na Brodveju, gde je on režirao predstavu za kompaniju koju su držala Sarina braća. Nekoliko meseci kasnije otišli su na prvi sastanak, a od početka 1992. godine se nisu razdvajali.

- Dobro se sećam tog dana kad smo prvi put izašli. Malo ko je uspeo da mi se tako duboko ureže u pamćenje. Bila je jedinstvena, lepa i šarmantna - prisetio se Metju.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Nestandardno venčanje

Nisu želeli tradicionalno venčanje. Jedne večeri pozvali su 100 ljudi da sutradan dođu u njujoršku sinagogu, a svi oni su mislili da prave zabavu. Umesto bele venčanice, Sara je nosila elegantnu crnu haljinu, ali je kasnije izjavila da joj je to bila greška. Nakon pet godina braka, rodio im se sin, a 2009. godine, zahvaljujući surogat majci, dobili su bliznakinje.

- Pokušavali smo mnogo puta da zatrudnim na uobičajen način, ali nam nije išlo - objasnili su svoju odluku.

Sara Džesika Parker
foto: Profimedia

Brojne prevare

Metju je u međuvremenu počeo da vara suprugu. Prvo se ludo zaljubio u 25-godišnju devojka, s kojom je veza postajala sve ozbiljnija. Kad ga je ostavila, kažu da je strašno patio, ali je nastavio da se viđa s drugim ženama. Sve to se dešavalo u jeku najveće slave Sare Džesike Parker, dok je snimala seriju "Seks i grad". Međutim, sve grehe mu je praštala i nije želela da ga napusti.

- Smatrajte me ludom, ali previše ga volim - govorila je kad bi je pitali o tome.

Sara Džesika Parker
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Život u normali

U međuvremenu se situacija potpuno promenila i ovaj par danas važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu. Ne odvajaju se jedno od drugog, ne kriju koliko se vole i prvenstveno su posvećeni porodici i deci.

- Pokazao mi je potpuno novi svet i zbog njega danas život gledam kroz ružičaste naočare - kaže ponosno Sara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs