HANA JE UPRAVO RODILA 8 DETE I PRIJAVILA SE NA IZBOR ZA MIS: Ceo svet joj se DIVIO, a onda je otkrivena STRAŠNA TAJNA

Verovatno i sami pratite "Ballerina farm" profil na instagramu iza kojeg stoji Hana Nilman

Vip priča
Autor:
HANA JE UPRAVO RODILA 8 DETE I PRIJAVILA SE NA IZBOR ZA MIS: Ceo svet joj se DIVIO, a onda je otkrivena STRAŠNA TAJNA
Foto: Printscreen/Instagram

Hana Nilman skoro svakodnevno postavlja romantične video snimke na Instagramu koji se tako razlikuju od života koje mi živimo.

Na njima Hana mesi testo, siri sir, kuva ručak dok njena mnogobrojna deca šetaju po kuhinji, ne praveći nikakav nered, a sve u okruženju koje oduševljava.

Naime, porodica Nilman živi na farmi na kojoj je sve sređeno, lepo, romantično, puno divnih životinja i još lepšeg cveća.

Na ovim snimcima je Hana bez šminke, a bivša misica i balerina, prirodno lepa šeta se u lepršavim haljinama dok skoro uvek nosi neko od svoje dece.

Vest da će se prijaviti za izbor za Mis Amerike samo par nedelja od kako je rodila svoje osmo dete, naterala je mnoge da joj kažu "Bravo, kraljice!"

I Hana je zaista to i uradila. Dok u bekstejdžu doji bebu, oko nje su šminkeri i frizeri koji je pripremaju za šou.

Mnoge od nas imaju decu, i mislim da nije sramota pokazati da sam upravo dobila bebu. Kao, neću imati savršeno ravan stomak. Udahnula je mnogo laka za kosu, ali osim toga, ostala je bezbedna“, rekla je Hana pošto je njen tim frizera stavio ćebe na bebu.

Na Instagramu je objavila fotografiju pupčane vrpce male Flore Džo, koja je otpala u hotelskoj sobi.

Dok su neki obožavaoci gospođe Nilman na mrežama hvalili njenu odluku da se takmiči, pozdravljajući je kao super mamu, drugi su se pitali da li postavlja nerazumne standarde za druge žene posle porođaja, a bilo je i onih koji su se pitali da li je mudro unositi novorođenče u avion, kao i prepun kazino.

„Takmičenje nije kao da ja trčim maraton“, rekla je gospođa Nilman. „Bukvalno sedim i svi mi ugađaju.“

I taman dok su joj svi klicali Hani koja muze kravu, sadi baštu i gaji decu, a uz sve to stigne i da skokne do izbora za Mis gde izgleda više nego glamurozno, saznalo se da je udata za bogataša.

Naime bogatstvo porodice njnog muža procenjeno je za 400 miliona dolara, a "jednostavan život pun mukotrpnog rada" zapravo je laž.

S druge strane, Hana i njen muž su članovi Crkve Isusa Hrista sveca poslednjih dana, odnosno mormoni koji se zalažu za poligamiju, izbegavaju državne ustanove poput bolnice i škole, pa im ovi snimci na instagramu služe kako bi promovisali veru kojoj pripadaju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs