Pozlilo joj

Cakana se onesvestila na Story žurki! (FOTO)

Dragica Radosavljević izgubila je svest nakon što joj je pao pritisak, pa je Hitna pomoć brzo intervenisala i sada se oseća dobro
Vip priča
22:30h Autor:
Cakana se onesvestila na Story žurki! (FOTO)
Foto: Kurir: Dragan Kadić

Dragica Radosavljević Cakana onesvestila se na glamuroznoj proslavi koja je, u sredu uveče, upriličena u hotelu „Moskva“ povodom devetog rođendana magazina Stori.

Pevačica je na zabavu došla odlično raspoložena, ali je u jednom trenutku izgubila svest nakon što joj je pao pritisak i pala je u nesvest.

Cakanin suprug Nebojša Negić, Aco Pejović, Dejan Lutkić, Ognjen Radivojević i urednik magazina Saša Tošić odmah su pevačici pritekli u pomoć i izneli je na svež vazduh. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je Dragicu prevezla do zdravstvene ustanove, gde je primila infuziju.

OVDE pogledajte ko se sve od poznatih pojavio na glamuroznoj žurki.

"Žao mi je što se to dogodilo jer nisam ostala da uživam u divnom društvu i još boljoj zabavi. Međutim, pritisak mi je bio nizak i odjednom mi se slošilo. Prijatelji i suprug su primetili da ću pasti u nesvest, stavili su me na stolicu i odmah odveli napolje", priseća se pevačica i nastavlja:

"Kada sam se osvestila, oko sebe sam videla mnogo lepog muškog sveta, koji je bio zabrinut. Svež vazduh mi je prijao, a ubrzo je došla i Hitna pomoć, koja me je prevezla do ambulante, gde su mi dali infuziju. Nakon terapije sam se osećala mnogo bolje, a rezultati su pokazali da je sve u najboljem redu. Ja već od sutra nastavljam sa obavezama i nema razloga za brigu", poručila je Radosavljevićeva za Kurir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs