KAKO JE DOŠLO DO TOGA DA SIN I ĆERKA VITNI HJUSTON POSLE NJENE SMRTI ZAVRŠE U KREVETU? Kada su se venčali nastao je ŠOK

Vitni Hjuston preminula je tačno na današnji dan pre tačno 12 godina, a nakon njene smrti svet je opet doživeo šok od strane porodice Hjuston

Vip priča
17:29h Autor:
KAKO JE DOŠLO DO TOGA DA SIN I ĆERKA VITNI HJUSTON POSLE NJENE SMRTI ZAVRŠE U KREVETU? Kada su se venčali nastao je ŠOK
Foto: Profimedia

Na pragu pedesete godine preminula je Vitni Hjuston, velika diva, slavna pevačica anđeoskog glasa. Glave joj je došla zavisnost od droge, a zvanično se udavila u kadi.

Istina je da se Vitni borila sa zavisnošću od droge dugi niz godina, možda čak i od momenta od kada je zaradila velike pare.

Njena zavisnost uzela je maha kada se udala za Bobija Brauna, čiji brak je bio više nego toksičan.

Iza Vitni Hjuston ostala je njena ćerka Bobi Kristina Braun koja je nasledila veliki majčin imetak.

Bobi započinje vezu sa Nikom Gordonom koji je smatran za sina Vitni Hjuston, s obzirom da ga je ona odgajala i vodila računa o njemu od njegove 12. godine.

Bobi je bila dete od 8 godina kada je Nik Gordon prvi put ušao u njen život. Nik je imao 12 godina kada je završio na kućnom pragu porodice Hjuston-Braun. Njegova majka, nekadašnja prijateljica od Vitni, nije se više mogla da se stara o njemu, pa ga je poslala njima u nadi da će se Vitni pobrinuti za njega.

Vitni mu je velikodušno otvorila vrata svog doma i odgajala ga je kao da je njen sin. Iako ga nikad nije zvanično usvojila, Nik i Bobi odrastali su zajedno kao brat i sestra.

Romantičnu vezu započeli su nakon tragične smrti pevačice 2012. godine, a već iduće godine na iznenađenje svih, potvrdili su da su vereni u rijaliti emisiji ‘The Houstons: On Our Own’.

"Dojadilo mi je da slušam komentare ljudi poput ‘Fuj, verena si za brata’ ili "Da je Vitni živa, šta bi ti rekla"" požalila se Bobi u postu na svom Fejsbuk profilu.

Iako je par 2014. godine potvrdio da su se venčali, nakon smrti Bobi Kristine, oglasili su se advokati porodice Braun koji su žustro demantovali medijske natpise kako je nesrećno preminulu Bobi u kadi pronašao suprug Nik Gordon.

"Da ispravim prethodne izjave, Bobi Kristina nije i nikad nije bila udata za Nika Gordona." Izjavio je advokat porodice, Kristofer Braun. Porodica Braun podigla je privatnu tužbu protiv Nika kojeg su smatrali odgovornim za njenu smrt, te je sud u Atlanti 2016. godine presudio u njihovu korist i naredio Niku da plati 36 miliona dolara odštete.

Nik Gordon napustio je svet 2020. godine baš kao i njegova ljubav iz detinjstva. Pronađen je mrtav u sobi u Floridi, a uzrok smrti je predoziranje heroinom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs