PREKO NOĆI STOMAK JOJ SE TOLIKO NADUVA DA SVI MISLE DA JE U 6. MESECU TRUDNOĆE: "Ponekad zaboravim da je u redu biti ja"

Pevačica žali za prošlim danima, ali prihvata svoju sudbinu i poručuje fanovima "briga me za sve"

Vip priča
PREKO NOĆI STOMAK JOJ SE TOLIKO NADUVA DA SVI MISLE DA JE U 6. MESECU TRUDNOĆE: "Ponekad zaboravim da je u redu biti ja"
Foto: Printscreen/instagram

Selena Gomez oštro je osudila sve koji pokušavaju da žene posrame zbog izgleda i njihove težine, te rešila da širi malo telesne pozitivnosti.

"Nisam savršena, ali sam ponosna što sam ono što jesam... ponekad zaboravim da je u redu biti ja", izjavila je pevačica na ovu temu.

Selena je otkrila da su lekovi koje pije za autoimunu bolest lupus odgovorni za njen izgled. Naime zbog iste bolesti bila je podvrgnuta transplantaciji bubrega u septembru 2017. Njena prijateljica Francia Raisa donela je spasonosnu odluku da donira svoj bubreg Gomez, koja je sa samo 24 godine pretrpela oštećenje organa zbog dijagnoze lupusa.

Selena Gomez
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena je svesna da nikad više neće izgledati kao nekada, kao i da ne izgleda kao model ili manekenka niti će ikada izgledati, ali da je to u redu. Objasnila je da zbog terapije njeno telo zadržava mnogo vode, ali da bez nje ne može da živi, te poručila "hejterima" da je ne dotiču njihove uvrede.

U prošlosti je često plakala zatvorena u sobi zbog raznih komentara na koje je nailazila, a u jednom trenutku se čak borila i sa depresijom, ali je odlučila da se uzdigne i da primer devojčicama i ženama širom sveta. Beskrajno je zahvalna svojim fanovima na podršci koju joj pružaju i nastoji da ih inspiriše, želi da znaju da je svaka osoba divna i izuzetana.

Takođe ova muzička zvezda naglasila je važnost zdravlja u odnosu na fizički izgled. Nakon dodele Zlatnog Globusa 2023. osvćući se na komentare izjavila je: "Iskreno, nije me briga za svoju težinu jer ljudi ionako pričaju, ništa im ne valja, ni kada si premali, ni kada si prevelik, plače mi se zbog toga..."

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs