Brižan

Đole Đogani savetuje sestre Kovač: Objasnio i svoj odnos sa Gagijem!

Povučeš granicu dokle sme neki stranac da ti uđe u porodicu i da te vređa. Nijedna od mojih žena, ni Vesna, ni Slađa, normalno ni Anabela, nije nikada vređana
Vip priča 04.10.2014. - 13:20h Autor: Story.rs
Foto: Kurir

Glava porodice Đogani napravio je paralelu između odnosa sestara Kovač i svog i Gagijevog, ali i uputio par reči Aleksandri i Kristini.

 

U emisiji Bulevar, muzičar Đole Đogani upitan je za mišljenje o nedavnoj svađi između nekada nerazdvojnih sestara Kovač, Aleksandre i Kristine.

 

"Kapiram da vi tražite neku kontru između Aleksandre i Kristine, a sa druge strane mene i Gagija, između kulturnih i nekulturnih", počeo je priču Đole, a potom prokomentarisao ono što je najviše uznermirilo Kristinu: sestra je nije odbranila od reči izabranika, Romana Goršeka.

 

Na koji način se Kristina Kovač javno odrekla sestre, pogledajte OVDE.

 

"Povučeš granicu dokle sme neki stranac da ti uđe u porodicu i da te vređa. Nijedna od mojih žena, ni Vesna, ni Slađa, normalno ni Anabela, nije nikada vređana", nastavio je Đogani, koji se osvrnuo i na Kristinine reči da njena Tara ne viđa svoju tetku.

 

"Iako nismo bili u dobrim odnosima sa Anabelom, ona je redovno slala svoju decu na rođendane i slave. Nemoj da gubiš kontakt sa svojom porodicom. Mi decu nikada ne mešamo u naše probleme", rekao je muzičar, koji je analizirao i svoj i Gagijev odnos.

 

"Ja kao stariji brat imam dosta uticaja, tako da se dešava da se Gagi naljuti, pa mi nekad ne pričamo. Ali poslednja reč koju ja kažem je: ovo što smo ti i ja pričali ne želim da iko zna. I on me posluša kao starijeg brata",  za kraj posavetovao sestre Kovač.

 

Kristina je razljutila familiju zbog napada na Aleksandru - više pročitajte OVDE.

 

"Ako ti za svoga najbližeš možeš da kažeš nešto ružno, onda mora da si jako povređen. I u suštini mnogo je lepo u životu kada ostavljaš lepe reči za sobom. Najbolje je na vatru ići vodom, a ne vatrom, jer ako ideš vatrom onda se više rasplamsa, a ako ideš vodom onda se ugasi i smiri se", zaključio je Đogani.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...