Pevačica otvorila dušu

Goca Tržan progovorila o najvećem skandalu u svojoj karijeri

U tom trenutku ja sam izdala album Želim da se promenim. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu, objasnila je Goca
Vip priča
13:58h Autor:
Foto: Kurir Arhiva

Pop pevačica Goca Tržan 2001. godine bila je u centru medijske pažnje zbog svog momka koji je navodno otkupio sve karte za njen koncert u Sava Centru kako bi samo njemu pevala.

 

Iako je izvesno vreme nakon tog nesvakidašnjeg događaja, Gocin bivši menadžer Gane Pecikoza izjavio da je čuveni koncert za jednu osobu bio marketinški potez, pevačica tvrdi da je to zaista bio ljubavni gest, prenosi Story.rs.

 

Naime, Pecikoza je rekao da su zapravo bila zakazana dva koncerta, a pošto se prvi loše prodavao, on i Goca su se dogovorili da obmanu javnost.

 

"Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku", rekla je Goca u emisiji Iz profila na Grand televiziji.

 

OVDE pogledajte kako je izgledala Goca davne 1995. godine - da li biste je prepoznali?

 

Pevačica je objasnila zašto takav potez njoj u tom momentu nije trebao.

 

"U tom trenutku ja sam izdala album Želim da se promenim. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu", objasnila je Goca u emisiji.

 

Gane Pecikoza i Goca Tržan prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...