Otvorila dušu

Prvi put nakon porodične tragedije: Nina Badrić progovorila o očevoj smrti

Čvrsto verujem da je moj tata na boljem mestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati, kaže Nina Badrić
Vip priča
12:08h Autor:
Prvi put nakon porodične tragedije: Nina Badrić progovorila o očevoj smrti
Foto: Instagram / Nina Badric

Pre nekoliko nedelja pop pevačica Nina Badrić suočila se sa najtežom boli uzrokovanom smrću oca. Voljeni tata Simo svojim odlaskom ostavio je veliku prazninu u pevačicinom i životu njene majke i sestre.

Prvi put nakon porodične tragedije, Badrićeva je smogla snage da progovori o nemilom događaju.

"Čvrsto verujem da je moj tata na boljem mestu i da od sada u životu imam najvećeg anđela koji će me paziti i čuvati. Ako bih verovala da je ovo jedini život, bila bih dosta neispunjena i nesrećna osoba. Teši me činjenica da je jedino sigurno kad se rodiš da ćeš i umreti. Smrt je sastavni deo života, jedino što je sigurno", drhtavim glasom govori dama poznata po srceparajućim baladama i opisuje da je u njenoj duši ostala velika praznina nakon očeve smrti.

"Nikad ne možeš biti spreman za taj dan, nikada ne možeš biti veliki i odrastao za takav gubitak. Roditelj je roditelj. Jednostavno svako ko je prošao, zna o čemu pričam. Samo se desi praznina za koju sumnjam da će ikada nestati", priča Nina za Ekskluziv sve vreme pokušavajući da zadrži suze.

"Moj tata želi da sam srećna i nasmejana. To su bile njegove želje za moj nedavni rođendan. Znam i da on ne želi da bilo ko plače i tuguje za njim, već da treba da se radujemo svakom trenutku i ja ću mu tu želju ispuniti", izjavila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs