Povratak u Njujork ili Tokijo?

Ljubav preko društvenih mreža između Ane i Švajnija!

Ana (27) i Bastijan (30) ne prestaju da intrigiraju javnost. Na osnovu slika koje su stavili na Instagram, tumači se njihov odnos
Vip priča
09:24h Autor:
Ljubav preko društvenih mreža između Ane i Švajnija!
Foto: Instagram / Ana Ivanovic

Fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger bio je u nedelju na hokejaškoj utakmici, a nosio je kačket sa znakom Njujorka. Kad je primetio fotoreportere da ga slikaju, podigao je dva prsta. Nije se dugo čekalo ni na Anin odgovor.

Najlepša srpska teniserka Ana Ivanović stavila je na Instagram fotografiju ispred lažnog Kipa slobode u Tokiju, na kojoj takođe pozira s podignuta dva prsta, kao simbol pobede.

Nametnulo se pitanje da li je to pobedila ljubav Ane i Švajnija? Povratak u Njujork ili Tokio - napisala je uz fotografiju teniserka.

Pratioci su počeli s komentarima i pitanjima da li je u vezi sa Bastijanom. Ima i onih koji konstatuju da je poznati fudbaler ružan.

Nemački mediji koji su već pisali da je ljubav između teniserke i fudbalera nestala sada nagađaju da je Ana postavljanjem ove fotografije ponovo dobila mesto u ljubavnom trouglu, koji pored njih dvoje čini i Bastijanova bivša devojka Sara Brander (25).

Činjenica je da Ana pobeđuje na mečevima koje trenutno igra u Tokiju i čini se da joj osmeh ne silazi sa lica. Ljubav bi mogla da bude kriva za to.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs