Odlučila

Nikolina Pišek definitivno napušta male ekrane: Još dva meseca do porođaja!

Muž je najviše uticao na to da sada treba da se odmara i uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, ali i da sredi sobu za devojčicu, koja stiže u novembru, kaže izvor
Vip priča
00:04h
Nikolina Pišek definitivno napušta male ekrane: Još dva meseca do porođaja!
Foto: Facebook / Nikolina Pisek

Za sve koji su se obradovali velikom povratku lepe voditeljke na male ekrane, nažalost, radost je kratko trajala jer voditeljka definitivno odlazi na trudničko bolovanje.

Nikolina Pišek Ristović odlično podnosi trudnoću, a kada je reč o modnim trendovima, tu je neprikosnovena. Svakodnevna vožnja automobila sastavni je deo njenog života, što dokazuje da je i dalje aktivna i da nije razmažena trudnica.

"Nikolini je ostalo još dva meseca do porođaja, tako da je logično što je odlučila da se povuče. Sada želi da se posveti porodici i pripremama za dolazak njenog i Vidojevog deteta. Muž je najviše uticao na to da sada treba da se odmara i uživa u poslednjim nedeljama trudnoće, ali i da sredi sobu za devojčicu, koja stiže u novembru", kaže izvor.

Povodom nedavnog pojavljivanja Pišekove na B92, ali i još bržeg odlaska, kontaktirana je PR službom te televizije, a tamo su potvrdili ova saznanja.

"S obzirom na to da je Nikolina u sedmom mesecu trudnoće, uradila je samo nekoliko oproštajnih emisija, a pošto je u poodmakloj trudnoći, iako se oseća fantastično, malo joj je naporno da često bude na relaciji Beograd-Zagreb, tako da sada odlazi definitivno na trudničko bolovanje", rekli su u PR službi te medijske kuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs