Da li ste znali?

Famozni poljubac tek sad objašnjen: Zašto je Anđelina poljubila brata u usta pre 14 godina!

Na dodeli Oskara 2000. godine Anđelina je poljubila svog brata, a zašto je to uradila, tek je sada otkriveno
Vip priča
01:48h Autor:
Famozni poljubac tek sad objašnjen: Zašto je Anđelina poljubila brata u usta pre 14 godina!
Foto: AP

Kada su se slavna glumica Anđelina Džoli i njen brat Džejms Hejven sočno poljubili u usta pre 14 godina, pojavila se reč incest u njihovom odnosu, a javnost je počela da preispituje granice njihovog odnosa.

Međutim, porodična prijateljica Cis Randl, koja je pomagala Anđelininoj mami - Marčelini oko podizanja dece, izjavila je kako nije bilo nikakvih incestoidnih namera prilikom tog famoznog poljubca.

"Dan kada je poljubila Džejmija na dodeli Oskara je ujedno bio i prvi dan Marčelininog tretmana protiv raka. Zajedno su otišli iz bolnice i zajedno se spremili za dodelu Oskara", rekla je Cis za Radar Online.

OVDE saznajte sočne detalje predbračnog ugovora Džoli - Pit!

"Niko na svetu nije znao da su dan proveli u bolnici. To je bila poruka: Gledaj gde smo sad, ali je svet tu video incest. To je trebalo da bude - Ovde smo. Oni su oduvek imali samo jedno drugo. Imali su blizak odnos, kako između sebe, tako i sa majkom - objasnila je Randl.

Ova porodična prijateljica je brinula o holivudskoj zvezdi osam godina i kaže da je mnogo voli, ali je iznela i par problema sa kojima se Anđelina susretala tokom odrastanja.

Detalje svadbe Breda i Anđeline pročitajte OVDE.

Naime, glumica je bila sklona samopovređivanju, a takođe je trpela i maltretiranje u školi zbog svojih punih usana, koje su sada jedne od najseksepilnijih na svetu. Cis je navela i da je Endži imala brobu sa poremećajima u ishrani, kao i da ju je ona lično jednom nosila do bolnice, jer je imala psihičke probleme.

"Bila je divlje dete. Oduvek sam znala da će biti sila na koju treba računati", zaključila je Randl.

OVDE pogledajte kako izgleda Anđelina Džoli sa katastrofalnom šminkom - kako to da joj se desi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs