Podrška od oca

Robert Dauni Džunior: Pomoći ću sinu da se izbori sa drogom, nažalost, to je nasledio od mene

Nakon priznanja krivice za krivično delo posedovanja kokaina još posle hapšenja u junu, Indio je osuđen na 90-dnevni tretman odvikavanja od droge
Vip priča
09:18h Autor:
Robert Dauni Džunior: Pomoći ću sinu da se izbori sa drogom, nažalost, to je nasledio od mene
Foto: AP

Indio Dauni, sin glumca Roberta Džuniora, na sudu u Los Anđelesu u petak izjasnio se krivim nakon što je optužen za korišćenje droge.

Međutim, u tako teškim i stresnim trenucima ovom 21-godišnjaku pomoć i ruku utehe pružio je njegov otac. Poznato je da se Džunior godinama borio sa bolestima zavisnosti, i to javno, a sad je već 10 godina "čist".

Kao podrška, sedeo je u sudnici iza svog sina.

Nakon priznanja krivice za krivično delo posedovanja kokaina još posle hapšenja u junu, Indio je osuđen na 90-dnevni tretman odvikavanja od droge, od čega je već 70 prošlo, prenosi celebrity.yahoo.com.

Rehabilitacioni centar je poslao pozitivan izveštaj o napretku, sudija je izrekao da će Indio biti pušten, ukoliko bude bio "čist" svih 18 meseci i uspešno završi svoj program.

"Sada su u jedinstvenoj situaciji. Mislim da ćeš biti u stanju da ovo pobediš i da ćeš biti uspešan, barem se tako nadam, jer znam da se u životu ljudi ugledaju na superheroje", rekao je sudija.

"I te kako cenim ovu priliku i nadam se da ću je maksimalno ispuniti", rekao je sudiji Indio Dauni.

Iako tata Dauni nije progovarao na sudu, prema izjavama svedoka, on je pažljivo slušao i "klimnuo glavom kada je sudija Švarc posavetovao njegovog sina da pažljivo bira društvo.

Dauni (49) je od trenutka hapšenja, bio uz svog sina.

"Nažalost, postoji genetska komponenta zavisnosti i Indio je verovatno to nasledio", izjavio je jednom prilikom glumac. "Takođe, ima punu podršku i razumevanje od cele porodice, i svi smo odlučni u tome da mu pomognemo da postane čovek kakav u stvari može da bude. Mi smo zahvalni odeljenju za njihovu intervenciju, i verujemo da će Indijeva priča biti jedna od onih uspešnih", zaključuje brižni otac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs