Iskren

Nikola Demonja: Strah me stigao kada sam se vratio iz porodilišta

Saksofonista strpljivo čeka trenutak kada će njegova supruga i ćerkica koja je trenutno u inkubatoru doći njihovoj kući
Vip priča
18:58h Autor:
Nikola Demonja: Strah me stigao kada sam se vratio iz porodilišta
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pop pevačica Ana Štajdohar porodila se u četvrtak popodne, mesec i po dana pre nego što je trebalo, a njena beba odmah je smeštena u inkubator.

O stresu koji je preživeo zajedno sa svojom suprugom i koleginicom, Nikola Demonja za Blic govori duboko emotivno, a osećanja mu se mešaju, jer kroz veliku sreću koja ga je zadesila saznanjem da je postao otac provejava zebnja zbog ćerkinog preranog dolaska na svet.

"Anin porođaj je bio stresniji nego što obično biva, splet okolnosti doveo je do toga da se porađa prirodnim putem uz epidural. Sad kad smo prošli kroz sve ovo, posebno Ana posle svega što je doživela, ona je za mene carica univerzuma", rekao je Nikola.

Šta je ponosni tata Nikola Demonja napisao na Tviteru kada mu se žena porodila, pročitajte OVDE.

Muzičar ne krije da je strahovao za suprugin i ćerkin život, ali ističe da je u toku porođaja bio pribran.Sa njim su u porodilištu bili i njihovi kumovi, sa kojima je nazdravio kući kada su se uverili da je sve u redu.

"Čekao sam satima da ih vidim, prvo sam ugledao bebicu, a potom sam bio sa Anom. Tek kod kuće stigao me je strah, dok sam za vreme porođaja bio miran i strpljiv i samo sam mislio na moje devojke", opisuje Demonja.

Nikola dodaje i to da je primetio da im ćerka liči na oboje.

"Beba ima prstiće koji su identični mojim kad sam rođen, dugačke i tanke, ali je lepa na mamu", kaže saksofonista.

O imenu koje će beba nositi, roditelji će odlučiti tek kada je izvedu iz porodilišta i spokojno uzmu u ruke, dok je žurka povodom rođenja devojčice, na Aninu preporuku, odložena sve dok beba ne izađe iz inkubatora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs