Veliko srce

Robin Vilijams: Ispunjavao želje obolelima i ulepšavao im poslednje dane života!

Robin se borio s Parkinsonom i više nije bio sposoban za normalno funkcionisanje, ali je i te kako bio posvećen deci koja su patila od ozbiljnih oboljenja, kojima je rado ispunjavao poslednje želje
Vip priča
00:42h Autor:
Robin Vilijams: Ispunjavao želje obolelima i ulepšavao im poslednje dane života!
Foto: Reuters

Nekoliko meseci pre smrti, Robin Vilijams poslao je video 21-godišnjoj Novozelanđanki Vivijen Voler kojoj je rak metastazirao na pluća, jetru i debelo crevo, piše Story.rs.

Kad su lekari rekli Vivijen da neće dugo živeti, napravila je spisak neispunjenih želja - pored želje da se uda za dečka Džeka i doživi prvi rođendan ćerke Sofije, na listi se našla i ona da upozna slavnog Robina Vilijamsa. Venčala se i dočekala ćerkin rođendan, ali nije bila u mogućnosti da dođe do glumca, koji je za njenu želju čuo od prijatelja i odmah rešio da iznenadi bolesnu devojku.

OVDE pročitajte poslednji tvit Robina Vilijamsa upućen ćerki.

"Možeš ovo da precrtaš sa liste", napisao joj je Robin u poruci iznenađenja, a ubrzo potom i otputovao kod nje.

Osim Vivijen, i trinaestogodišnja Džesika Kol, koja je umirala od raka mozga, takođe je izrazila želju da pre smrti upozna proslavljenog glumca, koji se nije libio da devojčici ispuni poslednju želju, te je proveo ceo jedan dan kartajući se i gledajući fudbalsku utakmicu sa njom.

Njemu su nekoliko meseci pre smrti lekari dijagnostifikovali Parkinsonovu bolest koja ga je, kako kažu, potpuno uništila jer više nije bio sposoban za normalno funkcionisanje.

Njegove najupečatljivije citate pročitajte OVDE.

Podsećamo, proslavljeni glumac i komičar Robin Vilijams pronađen je mrtav 11. avgusta u svom domu u Severnoj Kaliforniji, a policija je nakon istrage potvrdila da je izvršio samoubistvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs