Propustio slavlje

Žarko Laušević nije prisustvovao ćerkinom venčanju

Kći glumca Žarka Lauševića, Asja, udala se 9. avgusta za muzičara Nikolu na brodu Vodena kočija, ali uprkos tome što je nedavno boravio u Crnoj Gori, njen otac nije prisustvovao ceremoniji
Vip priča
02:36h Autor:
Žarko Laušević nije prisustvovao ćerkinom venčanju
Foto: Kurir Arhiva

Glumac Žarko Laušević, osuđenik za dvostruko ubistvo počinjeno 1993. godine u Podgorici, prvo je posetio Crnu Goru gde je u strahu od krvne osvete boravio tajno, a tamo je trebalo da se vrati i zbog venčanja ćerke Asje, koja se 9. avgusta udala za svog dugogodišnjeg dečka, crnogorskog muzičara Nikolu, prenosi Story.rs.

U medijima se već pominjalo da je ona izgovorila sudbonosno da, ali venčanje je obavljeno tek pre nekoliko dana. Informacije o ovom događaju čuvane se u strogoj tajnosti, budući da je Žarko ponovo planirao da doputuje u Crnu Goru kako bi prisustvovao svadbi. Međutim, to se nije dogodilo.

Svatovi su iz tivatske luke Pine isplovili 9. avgusta u 18 časova, velelepnim brodom Vodena kočija na kojem su mladenci sklopili brak. Reč je o najvećem izletničkom brodu u Crnoj Gori koji prima više od dvesta putnika i najviše krstari Bokokotorskim zalivom.

Jedna grupa zvanica ukrcala se u Perastu i slavlje je nastavljeno na brodu. Završetak nezaboravne zabave usledio je oko ponoći kada su gosti vraćeni brodom u Tivat. Ipak, atmosferu je pokvarilo Žarkovo iznenadno odsustvo, kojem se nije nadala ni njegova bivša supruga Maja, s kojom osim Asje, ima i sina Dušana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs