Bez predrasuda

Ljubav ne poznaje godine: Poznate ličnosti kojima ne smeta velika razlika! (FOTO)

Među rekorderima je svakako modna kreatorka Verica Rakočević koja je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem. Ona je od njega starija 35 godina
Vip priča
00:28h Autor:
Foto: Kurir

Ove poznate ličnosti privlače veliku pažnju javnosti svojim ljubavnim životom, a to posebno dolazi do izražaja kada u brak ulaze osobe kod kojih je drastična razlika u godinama.

 

Među rekorderima je svakako modna kreatorka Verica Rakočević koja je u braku sa Veljkom Kuzmančevićem. Ona je od njega starija 35 godina.

 

Glumac Branislav Lečić je već nekoliko godina u braku sa voditeljkom Ninom Radulović-Lečić, a između njih je razlika 31 godinu. Jednom prilikom Lečić je priznao da ne bi bio u braku sa Ninom da je ona toliko starija od njega.

 

Nina Lečić u američkoj enciklopediji lepote! Detalje saznajte OVDE.

 

Modna dizajnerka Melina dobila je medijski prostor tek posle veze, a potom i braka sa Harisom Džinovićem. I kod njih je drastična razlika u godinama. Ona je od njega mlađa čak 29 godina.

 

Dve decenije je razlika između pevačice Dijane Janković i njenog  supruga Daniela Rokvića.

 

Zašto je Dijana Janković završila u bolnici, saznajte OVDE.

 

Devet godina je i pop pevač Željko Joksimović stariji od svoje supruge, voditeljke Jovane Joksimović, kao i Aca Lukas od supruge Sonje  Vuksanović.

 

Šta je Aca Lukas rekao o turskim serijama, saznajte OVDE.

 

Voditeljka i pevačica Ana Sević starija je sedam godina od svog supruga i folk pevača Darka Lazića.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs