Kaže da je konačno srećna

Upoznajte Andreju Pejić: Maneken promenio pol i ime!

Pomogli ste mi na ovom putu, dosta sam naučila i konačno se osećam dobro, a reakcije na današnju objavu su me zaista oduševile i podsetile na to zašto sam sve ovo odlučila da uradim javno, napisala je na svom Fejsbuk profilu manekenka
Vip priča 25.07.2014. - 11:25h Autor: A.V.
Foto: Facebook / Andreja Pejic

Andrej Pejić je oduvek želeo da bude devojka, oblačio se i radio kao ženski model, a sada je konačno i srećan jer se operisao, promenio pol i ime!

 

Tim povodom Andreja se oglasila i na svom Fejsbuk profilu:

 

"Ovom prilikom želim da se zahvalim svima vama za ljubav i podršku koje ste mi pružali tokom godina. Pomogli ste mi na ovom putu, dosta sam naučila i konačno se osećam dobro, a reakcije na današnju objavu su me zaista oduševile i podsetile na to zašto sam sve ovo odlučila da uradim javno.

 

Koja je omiljena igračka Andreje Pejić pogledjate OVDE.

 

Mislim da se svi razvijamo tokom odrastanja i to je normalno, ali ja mislim da me moja nedavna promena nije pretvorila u drugačiju individuu. Ista sam osoba, bez ikakve razlike, samo drugačijeg pola. Nadam se da to možete da razumete. Želela bih takođe da doprem do svih mladih koji imaju problema sa svojim polom: znam da je teško, prošla sam kroz to, ali zapamtite da imate pravo da budete prihvaćeni na osnovu onoga sa čime se identifikujete - zaslužujete isto poštovanje kao bilo koje drugo ljudsko biće na ovoj planeti.

 

Ko je ljubav Andrejinog života saznajte OVDE.

 

Kao transrodna žena, nadam se da je očigledno da nakon promene (spasonosnog procesa) osoba može da bude srećna i uspešna u novom poglavlju, bez potrebe da se otuđi od svoje prošlosti. Najvažnije razlike ne treba da razdvajaju, hajde da svi budemo ujedinjeni", zaključila je Andreja.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...